2777
2789
عنوان

عجیب دلم هواشو کرده...چطوری اروم کنم خودمو؟😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1651 بازدید | 89 پست
عزیزدلم شما هردو چن سالتون بود؟اون موقع موقعیت و شرایط عشقت چجوری بود؟

من ۲۱ همسرم ۲۴ 

سرباز بود ..

ببین برای خودت زمان نزار کی بهش میرسمو فلان شروع به قدم مثبت کن باور کن جور میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چراا پشیمون شدی گلم میشه یکم توضیح بدی

من نمیدونم چند سالته ولی تو سن کم ادم دیدش به دنیا فرق داره جلوتر که میری میبینی اون اصلا اونی نیست که تو میخوای فقط احساساتت درگیر ماجرا بوده و اون ادم نمیتونه تورو خوشبخت کنه خواسته ها و نیاز هاتو بر آورده کنه فرهنگ خانواده شو نمیتونی تحمل کنی همه چیزایی که پدر مادر آدم میدیدن و میفهمیدن ولی ما چشمامونو بسته بودیم

چقد خووووب خداراشکررر😍بنظرت بابام راضی میشه ینی؟

بهت قوررمیدم راضی میشه...

بابای من مادرمو میزد هر وقت بحثشون میشد ...انقدر اشفته بازار بود که نگو....

میم یه ایل ناراضی بود .

منو همسرم اوایل دوتا دانشجوی بیکار بودیم تازه رفته بود سربازی... بعد هر دو تا فوق لیسانس خوندیم&nb ...

الان شرایط فرق داره

انقدر تورم زیاده ک بتونن خرج خوراکو پوشاکشونو دربیارن هنر کردن

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

بشین درستو بخون خودتو مشغول کن سنی نداری کلی وقت داری واقعا ک واسه اون خودکشی کردی اون صبحش رفته ...

ن قضیه کوه رو اشتباه متوجه شده بودم..چن روز پیش حرف زدیم توضیح داد و قسم خورد که نرفته

گف بازم همه تلاششو میکنه ک بهم برسیم😔

"مَن میتونَم وَ موفق میشَم"پیش بِ سویِ بهترینا:)!
یعنی عاشقش نیستی؟! تفاوت سنیتون زیاده منم همینطوریم  اون کلا در حال جبهه گرفتنه  منم د ...

چرا اخه😔😔😔؟

من دوستش دارم ولی خیلی اذیتم میکنه خییییلی ...باندونم کاری هاش با بچه بازی هاش با لج کردناش با...

الانم چندروزه قهریم زنگ زده بود آشتی کنه ولی چون خودش قهرکرده بودقبول نکردم تاحساب کار دستش بیاد ولی اونم لج کرده😭😭😭حالا کی آشتی کنیم نمیدونم...دوران عقد هم هستیم ۱۱روزه ندیدمش

خدایا شکرت❤
ن قضیه کوه رو اشتباه متوجه شده بودم..چن روز پیش حرف زدیم توضیح داد و قسم خورد که نرفته گف بازم همه ...

اون چند سالشه؟

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

بهت قوررمیدم راضی میشه... بابای من مادرمو میزد هر وقت بحثشون میشد ...انقدر اشفته بازار بود که نگو.. ...

پس با این اوضاع واقعاا واستون معجزه شده😍

الان شرایط فرق داره انقدر تورم زیاده ک بتونن خرج خوراکو پوشاکشونو دربیارن هنر کردن

ما از زیر صفر شروع کردیم روزی ۱۸ ساعت شایدم بیشتر کار میکردیم ...

من دستفروشی هم کردم چون بخاطره عشقم بابام نه پول توجیبی میداد و چون پیش داداشم کارمیکردم مخالف بود از سرکارم اخراج شدم ...

پول یه نوار بهداشتی هم نداشتیم ...

ما از زیر صفر شروع کردیم روزی ۱۸ ساعت شایدم بیشتر کار میکردیم ... من دستفروشی هم کردم چون بخاطره عش ...

بخدا عشق میکنم این چیزارو  میشنوم..چقد خوب ک تا این حد عاشق هم هستید الهی همیشه عشقتون پایدار باشه گلم..اختلاف فرهنگی و مالی هم داشتید یا شبیه به هم بودید؟

منم حال تورو تا چند روز پیش داشتم البته حس من یک طرفه بود 

هرچی ازش داشتم پاک کردم شماره اش رو هم همین طوری جوری که دیگه نتونم ریکاوری کنم

برای حالم هم یه مقدار قرص آرام بخش ضعیف خوردم خیلی بهترم

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود