2777
2789
عنوان

برام جالبه که چند وقته با بابام مثل خودش رفتار میکنم حیرت زده شده

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 27 پست
سوال اینه که اون با مرگ من از رفتار هاش پشیمون میشه؟ نه پس من چرا بشم؟من به کسی احترام بدهکار نیستم ...

نمی دونم ولی پدر من که خیلی بی سر و صدا و یه دفعه درگذشت، در کل پدرها همینطور یهو و ناگهانی واسه همیشه میرن و برنمی گردن.‌‌‌...

این چیزیه که شما قبول داری احترام متقابل هست من به کسی احترام بدهکار نیستم

درسته و ی روزی برای بدبختی که خودت کاشتی میای اینجا از بقیه کمک میخوای یا برات دعا کنند یا ارومت ... و اونوقت همین مثل ماها میاد آروم کنه اونوقت هم باز میگی من اعتقاد ب خدا ندارم خدا کجاست و ازین حرفا !!! شیطان کم کم بنده ها رو از خدا دور می‌کنه با همین توجیهات الکی !!!

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته و ی روزی برای بدبختی که خودت کاشتی میای اینجا از بقیه کمک میخوای یا برات دعا کنند یا ارومت ... ...

با یک جمله احترام متقابل هست (که خیلی هم جمله منطقی ای هست) انقدر پیشگویی کردی؟😂

واقعاً تحت تأثیر قرار گرفتم👏🏻

گودبای👋🏻

این کاربری دومم هست 

با یک جمله احترام متقابل هست (که خیلی هم جمله منطقی ای هست) انقدر پیشگویی کردی؟😂واقعاً تحت تأثیر قر ...

احترام متقابل برای پدر و فرزندی نیست جایگاه پدر و مادر با بقیه آدما فرق می‌کنه .

ب سلامت 🌹

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄

اول باید ببینم چی میگه و چی میگی 

دوست من میگفت مادرم همش سرکوفت میزد ،هم سنای تو شوهر کردن دختر عموهات و ...

گفت منم یه روز گفتم تو هم میخواستی پولدار باشی بیان دخترات رو ببرن و براشون صف بکشن،چون عموهاش پولدار بودن گویا

دیگه مادرم این حرفو تکرار نکرد 

درسته و ی روزی برای بدبختی که خودت کاشتی میای اینجا از بقیه کمک میخوای یا برات دعا کنند یا ارومت ... ...

مثل آخوندا ب منبر رفتی الان میخوای از این راه مثلا ب راه راست هدایتش کنی ...مگه میدونیم تو خونه اینها چ خبره و این دختر چ سرگذشتی داشته ....اینجا هم اومده دردل ...باید بره مشاوره راه درست رو یاد بگیره ک خودشم داغون تر نشه نه اینکه فقط بهش بگی تحمل کن

مثل آخوندا ب منبر رفتی الان میخوای از این راه مثلا ب راه راست هدایتش کنی ...مگه میدونیم تو خونه اینه ...

چشم خانم مشاور ما آخوند شما مشاور !!! همچین میگه آخوند انکار مادرشو همین آخوند ب عقد باباش در نیاورده که او ب دنیا بیاد و اینجا بیاد آخوند آخوند کنه !!! بدم میاد با یک اصطلاح دشمن شاد کن  تعداد زیادی آدم رو مثلا میخواهید زیر سوال ببرید ! 

میشه چند مورد از عکس العملت رو بگی؟

مثلاً همین چند روز پیش 

شروع کرد به تحقیر کردن و سرکوفت زدن و مقایسه کردن من با یکی از دخترای فامیل 

منم گفتم اگر انقدر که من رو با فلانی مقایسه کردی یکبار خودت رو با باباش مقایسه میکردی الان یا وضع زندگیمون این نبود یا سعی میکردی وقتی دهنت رو باز میکنی برای تحقیر خودت باشه نه من 

بعد قشنگ یه لیست مقایسه براش صادر کردم از دستاورد های بابای فلانی و خودش 

یا یکی از خصلت های بارزش از همون بچگیم تا الان اینه که تا از اتاق در میام ، ده دقیقه نگذشته شروع میکنه گیر دادن که تو چرا اینجایی ، اتاق برای چیه 

اونم تو خونه یک خوابه 

منم پس از مدت ها بهش گفتم منم خیلی‌ راحت نیستم تو رو تماشا کنم و باهات هم کلام بشم

اگر اتاقی بود که بشه بفرستت اونجا میفرستادم تا راحت شم ولی بیخشید که محدودیت داریم 

یه اتاقه اگر به حضور من عادت نداری خودت برو بشین اونجا 

این کاربری دومم هست 

اول باید ببینم چی میگه و چی میگی دوست من میگفت مادرم همش سرکوفت میزد ،هم سنای تو شوهر کردن دختر عموه ...

من دقیقاً مثل خودشون جواب میدم دیگه 

نه با شدت بیشتر نه کمتر 

و دیگه مثل قبل ها بعدش هم نمی‌شینم گریه زاری کنم 

دیگه عادت کردم 

دیگه توقع محبت ندارم 

الان محبت هم باشه به هیچ دردم نمیخوره و بیشتر حالم رو بهم میزنه 

این کاربری دومم هست 

واقعا آدم ناراحت میشه چرا بزرگترها احترام خودشون رو نگه نمی دارن. چقدر خوبه که دیگه گریه نمی کنید. جواب محترمانه هم هیچ اشکالی نداره بالاخره ایشون هم باید به خودش بیاد. امیدوارم خدا به دلت آرامش بده و هرچی زودتر از این خونه نجات پیدا کنی. خونه باید محل آرامش و امنیت باشه نه اعصاب خوردی.

باید قبل از ازدواج و بچه دار شدن پدر و مادرها آموزش میدیدن که نه خودشون رو سبک کنن و نه فرزندشون رو