2777
2789
عنوان

کاربر جدیدم،چند تا سوال دارم.

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 40 پست

پایین هر پست یه سه نقطه هست اونو میزنی بعد گزارشو میزنی.

نی نی یار یه جورایی مدیره هر مشکلی تو سایت باشه بهش میگی مثلا میخوای تاپیکی رو پاک کنی یا گزارش کاربری رو بدی.

تو قسمت ارسال نظر بعد از آیکن شکلک یه آیکن قاب عکس هست اونو میزنی بعد عکستو انتخاب میکنی برای ارسال.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه فک کنم یاد گرفت خو هرا قلاف کنین😬😬😬

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍

چطور میشه تاپیکام حذف کنم.؟؟

🍃وَاللهُ یَعلَمُ مَا فِی قُلوبِکُم 🍃خداوند می فرماید : حواسم هست چی تو دلت می گذره ..🍃.. دل مرنجان که زهر دل به خدا راهی هست🍃هر که راهیچ به کف نیست🍃به دل آهی هست ..🍃.. مراقب حرف زدنمون باشیم پشت هر اکانت مجازی یک قلب واقعی در حال تپیدنه...🍃
ممنون از همه ی خانوما و اگه باشن اقایون بعد یه سوال دیگه چه پست هایی توقیف می شن؟

پست‌های غیر اخلاقی، سیاسی، پست‌هایی که جنجالی باشه، مثلا بحث سر مسائل مذهبی و ...

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    

خدا خواهرت شفا بده انشالله

🍃وَاللهُ یَعلَمُ مَا فِی قُلوبِکُم 🍃خداوند می فرماید : حواسم هست چی تو دلت می گذره ..🍃.. دل مرنجان که زهر دل به خدا راهی هست🍃هر که راهیچ به کف نیست🍃به دل آهی هست ..🍃.. مراقب حرف زدنمون باشیم پشت هر اکانت مجازی یک قلب واقعی در حال تپیدنه...🍃