2777
2789
عنوان

سیاست های زنانه😉💃

| مشاهده متن کامل بحث + 3095 بازدید | 175 پست
سیاست_های_زنانه 😡یه شوهر عصبانی رو اینجور آروم کن🔻🔻🔻🔻🔻١- اصلا توی اون لحظه باهاش یکی به دو نکن ...

یه کم از سیاست های شوهرانه بگو

به شیوه خودت زندگی کن؛ اینجا حتی پشت سر خدا هم حرف میزنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قهر منظورم همون سرسنگین بودنه که گاهی واقعا لازمه من شوهرم واقعا مردخوبیه ولی بعضی وقتا عصبانی میشه ...

من.قبلا زیاد قهر میکردم درحد ساعتی ن طولانی ولی دیدم شوهرم همیشه نمیادمنت کشی من گفتم اگه من برم منت کشی پرو میشه دیگه تصمیم گرفتم قهرنکنم 

👱 #سیاست_مردانه خانم ها ذاتا موجودات #نکته سنجی هستندبه عنوان یک مرد از کارکردهای خوب منشی یا همکارتانکه از بد حادثهخانم هم هستند#تعریف نکنید😐 @ashegane_hamsaran💍❣

سیاست های مردانه. آقای عزیز! 🔹اگه خانومت باهات قهر کرد ! بگو : قهرت هم مثل مهرت قشنگه ! .🔸اگه از مادر و خواهرت شکایت کرد ، فقط شنونده خوبی باش! .🔹اگه گفت : من خواستگارای زیادی داشتم ! با لبخند بگو : پس من خیلی آدم خوش شانسی هستم که تو رو به چنگ آوردم. 🔸اگه گفت : تو زشتی ! بگو عوضش تو خوشگلی@ashegane_hamsaran💕

یکی راهنماییم کنه.خانوما.من میخوام خونه روعوض کنیم.شوهرم میگه نهمین خوبه.مستاجریم.من 2ساله بخاطرش نشستم ولی دیکه نمیتونم.خونش خوب نیس.ولی شوهرم میگه همین ک صاحب خونه نیس خیلی خوبه..تامیکم ناراحت میشه..دوامون میشه.عیبم زیادداره هاخون..چیکارکنم.

ازحذف کردن ادماازتوزندگیت نترس.....زندگی قانون لیاقت هاست
وای خدایا😂😂😂 منم تو یه کانالی خوندم گفتن لباس پرستار بپوشین کلی قر وفر و ارایش با یه چشمک و لبتو ...

من انجام دادم.. خیلیم حال کرده بود تا چند روز شارز بود 😂

به توچه😕 به من چه😐 اصلا به ماچه🤷‍♀️ قضاوت ممنوع🚫

نمیدونم چرا بعضی خانما لباس خوابای باز پوشیدنو یا بعضی کارارو مسخره میکنن.. من و دوستام همیشه این ایده هارو انجام میدیم.. لباسای باز و لختی خونه رو پره شمع میکنیم حسابی ب خودمون میرسیم وووووو..... 

شوهرامون دیوونمون میشن

به توچه😕 به من چه😐 اصلا به ماچه🤷‍♀️ قضاوت ممنوع🚫
من انجام دادم.. خیلیم حال کرده بود تا چند روز شارز بود 😂

چشمک زدی؟ این خیلی مهمه به نکات ظریف توجه کن گوشه لب حتتتما گاز گرفته بشه😂

به شیوه خودت زندگی کن؛ اینجا حتی پشت سر خدا هم حرف میزنن

💐🍃🌿🌸🍃🌾🌼🍃🌺🍂🍂🍃🌸#مهم 🔴🔴#آقایون_بدونن #یک_روز_تعطیل_در_خانه_ما یک روز تعطیل در خانه ما 🏘😍خب داداشای گلم یه هفته خانومه خونمون برامون تو خونه زحمت کشیده حالا یه روز تو هفته ما یکم از زحمتاشو جبران میکنیم تا هم بدونه قدر زحمتاشو میدونیم هم دلش گرم باشه تو زندگی با ما☺️🌴 اول از همه صبح  بلند میشیم مسواک میزنیم و نمازمونو که خوندیم عشقمون رو با محبت بیدارمیکنیم تا نمازشو بخونه، بعد که خانوم رفت خوابید،میریم نون تازه ای که خانوم دوست داره رو میگیریم. (بربری،لواش،تافتون،سنگک)😋🌿 بعد صبحانه دلخواهش خامه،پنیر،کله پاچه،حلیم، هرچی که عشقمون حال میکنه رو میگیریم جنگی میاییم.👣☘ نون رو که گذاشتی تو سفره بساط چایی رو میچینی تا ردیف بشه سفره رو میندازی وسایلم میچینی و آماده میشه همه چی.👌🍃حالا مرحله باحال کار، میری کنار عیال آررررروم کنارش دراز میکشی، و خیلی نرم دست میکشی رو صورتش یا موهاش و با صدای نرم و یواش میگی خانومه خوشگلم،عروس قشنگم، عشقم،نفسم بلندشو صبح شده، بعد که خانوم به خودش کش داد یعنی هوشیار شده و خواب نیستمیری نزدیک صورتش با انگشتت چشماشو لمس میکنی و با لبخند بوسش میکنی و باز لپاشو یواشی دست میکشی میگی پاشو دورت بگردم پاشو ببین آقاتون چه کرده😃🎄حالا خانوما بخصوص کم سن هاشون همون اول بلند نمیشن بعد مراحل بالا جواب نداد یکم میخوابی کنارش بغلش میکنی،نازش میکنی،یکم آروم کمرشو میمالی تا خستگیش دربره و بلند بشه،بعد میاد میبینه به به چه کردی😋🐲بشینین صبحانه بزنید،قبلش یه موزیک بی کلام قشنگم بذار، در طول خوردن چندتا لقمه هم براش بگیر (لطفا با رکابی و شلوارک کر کثیفم نشین جلوش یه تی شرت تمیز بپوش) ❤️🌾تموم که شد برید تو نزدیکترین پارک یه ساعتی پیاده روی کنید قدم بزنید حرف بزنید بگید بخندید صفا کنید، حتما قبل بیرون رفتن از خونه یه هزاری بچرخون دور سرش بنداز صدقه بگو سلامتی خوشگل ترین خانوم دنیا،(حرفت مهم تر از صدقه هستا)😘🍀خونه که برگشتید احتمالا خانوم بخواد کار خونه بکنه، اگه لباس میشوره تو هم ظرفارو بشور،یا یه جارو بکش به خونه، اگر هم شیرخرابی، لامپ خرابی یا وسیله مشکل داری هست درستش کن،یابگو عزیزم چیکار داری برات انجام بدم.😎🎍حالا وقت ناهار ........این پست عالی 😍ادامه دارد