2777
2789
عنوان

سیاست های زنانه😉💃

| مشاهده متن کامل بحث + 3095 بازدید | 175 پست
یه باردوستم تعریف میکرد براش کارای قری انجام دادم چپ چپ نگام میکردمیگفت دیوونه بهم انداختن😅

خخخخخ واااااای... 😂😂😂

این حرف از صدتا فحش بدتره واسه آدم...

بعد زن هم باید یکم جذبه و اُبهت داشته باشه، ازین خل بازیا ک دربیاریم دیگه شوهرامون ازمون حساب نمی‌برن هیچوقت... 😒😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این غرور لامصب مگه میذاره؟نه میتونم سکوت کنم نه میتونم ازدلش دربیارم وآشتیش بدم😣

تمرین کن میش اصلا لزومی نداره زنوشوهردعوا کنن بعدش قهر بحث کردن اشکال نداره ولی قهر خیلی بچگانه 

واسه این تاپیکم زدن چن روز پیش نبودی؟؟؟ میگف اگه همسرتون درحال مطالعس یا دانشگاه میره جزوه هاشو بزا ...

وای خدا خیرت بده چقد خندیدم

میشه برای سلامتی و بچه دارشدنم ی صلوات بفرستین
کاااملا موافقم باحرفات.ولی شوهر اونجوری الان هست به نظرتون؟

آره عزیزم چرا نیست! 😍

میگم ک فقط باید تمام قلب شوهرتو تسخیر کنی... یکم زمان می‌بره. ولی بعد ازون دیگه هرچی باشی شوهرت همه جوره طرفدار و مشتاقته 🙂

باید هر اتفاقی ک میفته ب شوهرت بگی تا اون بفهمه ک بهش اعتماد کامل داری و اونم مث تو همینطوری باشه باهات و پنهون کاری نداشته باشه، موقع بحث   حتی یک کلام هم باهاش دهن ب دهن نیای و هیچی نگی و فقط سکوت کنی، بذار اون دلش خالی شه، تو ک هیچی نگی حُرمت‌ها حفظ میشه. بعداً خودش میاد حسابی از دلت درمیاره. نباید هیچوقت با شوهرت تلافی کنی!! همیشه فداکار باش و قلب بزرگ و بخشنده‌ای داشته باش. هرچی بهت گفت بگو چشم و کارهاتو ب درستی انجام بده. همیشه منظم باش و مرتب... با شوهرت مهربون‌ترین باش... بعد بازخوردشو تا همیشه نظاره‌گر باش! 😍 تو زندگی اخلاق خیلی مهمه... مردا همه زن خوش قلب و مهربون و فداکارو دوست دارن، نیازی ب قر و فر و ظاهر سازی نیست اصن.

ای جونم 😅😘 عزیزم بیشتر ماها مجرد بودیم ازین رویا پردازی‌ها میکردیم. ولی باورت میشه از وقتی رفتیم ...

ای خدااا یعنی ماهم مزدوج میشیم بامرد رویاهامون  

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

ای خدااا یعنی ماهم مزدوج میشیم بامرد رویاهامون    

الهی 😍😍😍 عزیزم... چرا نمیشه!!!

چندسالته مگه؟؟ دخمل خوبی باش و خانوم باش... انشاالله مرد رویاهات سوار بر اسب سفید میاد ازت خواستگاری میکنه 😘❤

الهی 😍😍😍 عزیزم... چرا نمیشه!!! چندسالته مگه؟؟ دخمل خوبی باش و خانوم باش... انشاالله مرد رویاهات ...

28 سال ونیم تقریباااا دارم میشم دیگه.حتی کسیم سمتوم نمیاددد.یامیان دیگه نمیان.مدتیم هست که حتی یه نفرم زنگ نیمزنه.کلاازسن کم همین بوده وضعم

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

ب نظرمن قهر واسه کسایی ک قرار نیست ک دیگه هردقیقه ببینیشون یا باهاشون حرف زد قهرکردن فقط زندگی رو سر ...

قهر منظورم همون سرسنگین بودنه که گاهی واقعا لازمه من شوهرم واقعا مردخوبیه ولی بعضی وقتا عصبانی میشه دیگه خودشم نمیدونه چی میگه بعدش خیلی سریع عذرخواهی میکنه ومنم میگم نمیبخشن وکلی نازو ادا واینا