2777
2789

ولی ی مشکلی دارم من به خاطر مشکلات ریوی به شدت آبریزش دارم مدامممم هی تکرار میشه این آبریزش 

بعد سیتریزین که میخونم برام ۱ساعتی خوبه ولی بعضی وقتام خوب نیست اما میخام وقتی پیش اونم کاملا خوب باشه 

راهی ندارین ؟

و اینکه من ارتودنسی دارم به خاطر همون زیاد آب دهن دارم میپرع این طرف اون طرف برا اونم اگه راهی هست بگین 

(از سال ۱۳۹۹سایت رو میشناسم و از ۱۴۰۰عضو شدم متاسفانه کاربریام ترکیدن و این ۴امین کاربریمه عضو جدید نیستم ))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای جانممممممم.

خوش بگذره 

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
ماسک نمیشه بزنی ؟ یه دقیقه بیارش پایین ببیند بعد بزنش دوباره بگو ویروس گرفتم

ماسک خیلی زایه اس

(از سال ۱۳۹۹سایت رو میشناسم و از ۱۴۰۰عضو شدم متاسفانه کاربریام ترکیدن و این ۴امین کاربریمه عضو جدید نیستم ))

ای بابا دیگه چه راهی با فاصله دور ازش بشین لااقل تفی نشه:))) برو دیگه ایشالله خوشتون میاد از هم

بابا خیلی اذیت میشم اینجوری کوفتم میشه 

البته این موضوع مشکلات ریویمو می‌دونه ولی خو بازم روم نمیشع

ای جانممممممم.خوش بگذره

فدایت 

ولی وچ فایده کلی استرس دارم ....

ضایع تر از آب دهن و بینی که نیست پس بزار خوب بشی برو دیت

من چندین سال درگیر این مشکلم و آبریزش دارم فردا پس فردا که خوب نمیشع