2777
2789
عنوان

سیاست های زنانه😉💃

| مشاهده متن کامل بحث + 3095 بازدید | 175 پست
خخخخخ واااااای... 😂😂😂 این حرف از صدتا فحش بدتره واسه آدم... بعد زن هم باید یکم جذبه و اُبهت داش ...

جالب اینجاست همه کامنت میزاشتن از وقتی ایده های کانالو اجرا کردم زندگیم از این رو به اون رو شده ما میخواستیم طلاق بگیریم ولی با این ایده ها شوهرم طلاقم نمیده

به شیوه خودت زندگی کن؛ اینجا حتی پشت سر خدا هم حرف میزنن
چ اشکالی داره اون موقع ک اون نیازسو مطرح میکنه اونم مطرح کنه

نیازش مطرح میشه؟؟؟

عجب طرز فکر ی داری خانم

یعنی فکر میکنی نیاز شما نیست؟ فکر میکنی در قبال خوابیدن باهاش که بقول شما نیاز اونه و شما نمیخوای شما هم نیاز های غیر از احساس و رابطه باهاش مطرح کنید؟؟؟

عجبا به این ازدواج ها!!!!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

28 سال ونیم تقریباااا دارم میشم دیگه.حتی کسیم سمتوم نمیاددد.یامیان دیگه نمیان.مدتیم هست که حتی یه نف ...

ای جان چرا آخه گلم؟؟

معاشرتی هستی؟؟ خوش تیپ و آراسته هستی؟؟

لباسای رنگارنگ و شاد بپوش، ی آرایش شیک و ملایم داشته باش، موهاتو خوشگل کن، با همه خوش برخورد باش و خیلی محترمانه رفتار کن. توی مجالس و مهمونیای مختلف شرکت کن همیشه.

انشاالله ک بختت باز میشه بزودی 😘❤

28 سال ونیم تقریباااا دارم میشم دیگه.حتی کسیم سمتوم نمیاددد.یامیان دیگه نمیان.مدتیم هست که حتی یه نف ...

همه چی در زمانی که خدا معین کرده اتفاق میفته عزیزم اونی که لیاقت باتو بودنو داره دروقت خودش میرسه

جالب اینجاست همه کامنت میزاشتن از وقتی ایده های کانالو اجرا کردم زندگیم از این رو به اون رو شده ما م ...

آره آره... 😂 شوهراشون تو دلشون میگفتن خدایا اینو از ما نگیر یکم بخندیم در روز... 😂

قهر منظورم همون سرسنگین بودنه که گاهی واقعا لازمه من شوهرم واقعا مردخوبیه ولی بعضی وقتا عصبانی میشه ...

من.قبلا زیاد قهر میکردم درحد ساعتی ن طولانی ولی دیدم شوهرم همیشه نمیادمنت کشی من گفتم اگه من برم منت کشی پرو میشه دیگه تصمیم گرفتم قهرنکنم 

ای جان چرا آخه گلم؟؟ معاشرتی هستی؟؟ خوش تیپ و آراسته هستی؟؟ لباسای رنگارنگ و شاد بپوش، ی آرایش شیک ...

نمیدونمم اولا میگفتم زشتم بعددیدم نه.سنم رفت بالا ولی هیج.دوست ندارم بالای سی ازدواج کنم.الانم سنم کم نیست اماا دیگه خیلیییییییییممممممممم بالانیست.تقریباروبه بالاس.بدم میادتوسن بالا ولی متاسفانه شدم

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

همه چی در زمانی که خدا معین کرده اتفاق میفته عزیزم اونی که لیاقت باتو بودنو داره دروقت خودش میرسه

امیدوارم تاتابستون امسال برسه.چون اگه تا سی ازدواج نکنم دیگه هیچوقت ازدواج نمیکنم وپا میذارم رو دلم..هرچیزی باید تو سن خودش باشه که قشنگ باشه

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

سیاست_های_زنانه 😡یه شوهر عصبانی رو اینجور آروم کن🔻🔻🔻🔻🔻١- اصلا توی اون لحظه باهاش یکی به دو نکن.٢- واسه حرفاش دلائل طولانی و مبهم نیار چون اون لحظه نمی تونه خوب فکر کنه.٣- به هیچ عنوان با نیش و کنایه جوابش رو نده.۴- اصلا اصلا با پوزخند نگاش نکن چون بیشتر و بیشتر تحریک می شود.۵- تو زمان عصبانیتش نصیحتش نکن.۶- برای لحظاتی بزار تنها باشه تا آروم شه.٧- با دقت به حرفاش گوش بده که درکش می کنی و تو هم از این موضوع ناراحتی.٨- اون لحظه رفتارش را در عصبانیت رو با رفتار مرد دیگه ای مقایسه نکن.٩- علت عصبانیتش رو پیدا کن.١٠- وقتی آروم شد کاملا منطقی و بدون طول و تفسیر براش توضیح بده.١١- اگه آروم شد و حرفی نزد تو دیگه طولش نده.١٢- برای پیش قدم شدن توی آشتی می تونی براش بنویسی(روی کاغذ روی آینه...)١٣- کاری رو که دوست داره و منطقی است براش انجام بده.١۴- اومد سمتت با سردی باهاش برخورد نکن.١۵- فردای اون روز تموم روز گذشته رو فراموش کن.🔴زندگی رو برای هم تلخ و دشوار نکنیم یه روز میاد که دیگه همدیگه رو نداریم.@ashegane_hamsaran💍❣