2777
2789
عنوان

دوقلوهام سقط شدن حالام ک باز سقط😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1892 بازدید | 77 پست
بعلاوه دردای جسم و روحت ،تازه کلی حرف مربوط و نامربوط از بقیه بشنوی😂😔😔😔😔😔

واقعاااا به خدا ،بعضیام انگار میمیرن اگه نیش نزنن ونظرازخودشون در نکنن

ولی ادم تامیتونه توکلش فقط بایدبه خداباشه واین حرفارم اهمیت نده

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاله من 6 بار این اتفاق واسش افتاد...  دیگه آخری با روزی 4 تا آمپول نگهش داشتن، هفته 14 سرکلاژ ...

اره خیلیا با مشکل من هستن

عضو گروه لاغری بامداد خمار💛وزن اولیه💛:۷۸😞هدف اول🧡:۷۳🔐هدف دوم💙:۶۸ 🔐هدف سوم💚:۶۵🔐 هدف چهارم💚:۶۲🔐  هدف نهایی:۶۰💚🔐 ۹آبان:۷۵.۵ 🥺۱۶ابان:۷۴.۷۵۰
اره طفلی خواهرم سقط سومش هفته ش یه کم بالابود طفلکی مردوزنده شد تاسقط شد درهرحال امیدوارم خدادامن & ...

آره عزیزم خیلی سخته بخدا منم خیلی سختی کشیدم این آخریو هم ینی سرکلاژ کردم ولی بخیه ها باز شدن دیگه نمیدونم کار دکتر خوب نبود یانه آخه مگه میشه بخیه ها خودبه خود باز بشن ممنونم عزیزم 🙏

خدایا به امید خودت
اره دیگ چرتو پرت میگن خدرو شکر شوهرم خیلی خوبه خیلی دلگرمم میکنه 

اصل کارم فقط خودت و شوهرتین که هوای هموداشته باشین و ازاین چرت وپرتا ناامیدنشین

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

عزیزم انشاالله دوباره خدا دامنت روسبز میکنه غصه نخور برو زیرنظر ی متخصص خوب

انشاالله همه منتظرا

عضو گروه لاغری بامداد خمار💛وزن اولیه💛:۷۸😞هدف اول🧡:۷۳🔐هدف دوم💙:۶۸ 🔐هدف سوم💚:۶۵🔐 هدف چهارم💚:۶۲🔐  هدف نهایی:۶۰💚🔐 ۹آبان:۷۵.۵ 🥺۱۶ابان:۷۴.۷۵۰
بنظرم کمرت رو قفل کن. یعنی وقتی حامله میشی با توکل بخدا چهل تا یس بخون . بعضیها با هر بار یس خوندن ی ...

نگین جان 

خیلی زشته ک کسی اومده تو تاپیکت و جواب داده نادیده می گیری ... 

خودمم دو قلو داشتم و کمرم قفل کردم.. 

گفتم بلکه مشکلی ازت حل بشه 

ولی هر جور راحتی باش ..

پروردگارا ! آنچه طاقت تحمل آن را نداريم ،بر ما مقرر مدار ... سوره بقره ، آیه 286
آره عزیزم خیلی سخته منم خیلی سختی کشیدم این آخریو هم ینی سرکلاژ کردم ولی بخیه ها باز شدن دیگه نمیدون ...

نمیدونم گلم

ان شاالله که نی نی رو به سلامتی بغل کنی💙

شايد علتش ناراحتي و افسردگي باشه  من چند ماه پيش كورتاژ شدم كلا تحركم نسبت به قبل كم شده و زو ...

اره عزیزم واقعا خیلی سخته 

خدا جباره ،ان شا الله به خاطر سختیا و دردایی که کشیدیم ،دلامون که شکست با بخشیدن فرزندای سالم و صالح جبران میکنه همه ی این روزا و لحظه ها رو،اونم خیلی زود💓

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
نه عزیزم از دستش دادم شیش ماه پیش 

عزززیززززم😦

غصه نخور قسمتتون نبوده،مراحل درمانت و پیگیری کن به امیدخدا ، میای تاپیک زایمان تو میزنی😍

عزززیززززم😦 غصه نخور قسمتتون نبوده،مراحل درمانت و پیگیری کن به امیدخدا ، میای تاپیک زایمان تو میزن ...

بخدا دیگه میترسم باردار شم از ترس از دست دادن بچم. خدا کنه عزیزم ان شاالله براهمه منتظرا🙏

خدایا به امید خودت
نگین جان  خیلی زشته ک کسی اومده تو تاپیکت و جواب داده نادیده می گیری ...  خودمم دو قل ...

عزیزم بخدا پستتو ندیدم دریا جان چجوری قفل میکنن

واقعاااا به خدا ،بعضیام انگار میمیرن اگه نیش نزنن ونظرازخودشون در نکنن ولی ادم تامیتونه توکلش فقط ب ...

خدا خودش بهمون صبر و ارامش بده💓

یه سوال من قبل و حین بارداری و بعد کورتاژ ازمایشایی رو دادم که توش آنتی تی پی او مثبته و نرمال نشده،این میتونه دلیل سقط باشه؟!چیزی در این مورد میدونی؟!

بقیه فاکتورا نرمال بودن تا الان ،البته هنوز دکتر ژنتیک نرفتم ینی نیس فعلا،چن روز دیگه بیاد برم

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.