من ایندفعه دو روز بعد سقط ی شب خواب دیدم تو مدرسه دوران راهنماییم طبقه دوم تو راه پله ی زن لاغر ک اسن ب عمرم ندیدمش رخت عزا پوشیده و چادر مشکی بسته پشت گردنش و بهم گفت بچمو کشتی هرچی بچه بیاری میکشمشون ب مامانم اینا گفتم گفتن از فکرو خیاله
عضو گروه لاغری بامداد خمار💛وزن اولیه💛:۷۸😞هدف اول🧡:۷۳🔐هدف دوم💙:۶۸ 🔐هدف سوم💚:۶۵🔐 هدف چهارم💚:۶۲🔐 هدف نهایی:۶۰💚🔐 ۹آبان:۷۵.۵ 🥺۱۶ابان:۷۴.۷۵۰
من یه بار سقط داشتم کل بارداريم با استرس و نا امیدی گذشت تا اینجا...
هیچوقت نمیتونی مثل آدم عادی ازش لذت ببری
خدایا شکرت🙏 ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم. 👇🏻👇🏻👇🏻 👨👩👧 بدن پس از زایمان عزیز من! اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم. تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید. تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!! تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی... تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
خدا خودش بهمون صبر و ارامش بده💓 یه سوال من قبل و حین بارداری و بعد کورتاژ ازمایشایی رو دادم که توش ...
اگه بالاهست بله عزیزم،میتونه عامل سقط باشه
بازم تاپیک توهمین زمینه هست اینجااونارم بخون 💜
🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو.... . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده را دیدیم 💕... فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ... ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷