mamane_princess94 مدیر استارتر عضویت: 1397/08/21 تعداد پست: 729 عنوان خانومایی که دستگاه بخور دارید! 80 بازدید | 13 پست دستگاه بخور چه مارکی دارید؟ راضی هستید؟ بهترین مارک چیه؟ میشه لطفا واسه شفا و سلامتی داداشم یه امن یجیب بخونید؟ ممنون از همگی ( أَمَّن یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَیَکْشِفُ السُّوءَ ) 1398/03/27 | 23:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ناسیا عضویت: 1396/08/01 تعداد پست: 8142 قابلمه ی ناتاشادارم راضیم😊خخخ تیکرتولدپسرم💚۹۷/۷/۷💚اگه قراربوددری بسته بمونه ک به جاش دیوارمیزاشتن😉همیشه امیدوارباش🤗
mamane_princess94 مدیر استارتر عضویت: 1397/08/21 تعداد پست: 729 بخور سرد برا نی نی میخوای؟ نه واسه بخور گزنه تو خونه میخوام میشه لطفا واسه شفا و سلامتی داداشم یه امن یجیب بخونید؟ ممنون از همگی ( أَمَّن یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَیَکْشِفُ السُّوءَ )
هيرا عضویت: 1396/09/07 تعداد پست: 4841 ما پنکه مون دستگاه بخور سرد داره چن سال پیش خریدیم چینیهگزنه واسه چی خوبه فکر کردن کار سختیست !! برای همین اکثریت مردم «قضاوت»میکنند...
نازگل123 عضویت: 1396/05/10 تعداد پست: 67487 بخور گزنه واسه چیه؟من اعتقادی ندارم چیزی تو دستگار بخور بریزماگه مشکلی باشه یه کاسه ابجوش میریزم و ملافه میکشم سرم بخور میدم
mamane_princess94 مدیر استارتر عضویت: 1397/08/21 تعداد پست: 729 ما پنکه مون دستگاه بخور سرد داره چن سال پیش خریدیم چینیه گزنه واسه چی خوبه میگن واسه درمان بیماری ها خوبه دستگاه بخور سرد جوری هست که بشه اینجور گیاه ها رو داخلش بریزیم؟ میشه لطفا واسه شفا و سلامتی داداشم یه امن یجیب بخونید؟ ممنون از همگی ( أَمَّن یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَیَکْشِفُ السُّوءَ )
mamane_princess94 مدیر استارتر عضویت: 1397/08/21 تعداد پست: 729 بخور سرد دارم من بد نیست چندساله گرفتم چه مارکی هست؟ میشه لطفا واسه شفا و سلامتی داداشم یه امن یجیب بخونید؟ ممنون از همگی ( أَمَّن یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَیَکْشِفُ السُّوءَ )
هيرا عضویت: 1396/09/07 تعداد پست: 4841 میگن واسه درمان بیماری ها خوبه دستگاه بخور سرد جوری هست که بشه اینجور گیاه ها رو داخلش بریزیم؟ نمیدونم تا حالا چیزی نریختم ولی اکالیپتوس شنیدم خویهاعصاب مصاب اینکارارو ندارم😅 فکر کردن کار سختیست !! برای همین اکثریت مردم «قضاوت»میکنند...
mamane_princess94 مدیر استارتر عضویت: 1397/08/21 تعداد پست: 729 مارک alpx گیاه دارویی هم میشه تو دستگاه بریزیم مثل گزنه؟ میشه لطفا واسه شفا و سلامتی داداشم یه امن یجیب بخونید؟ ممنون از همگی ( أَمَّن یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَیَکْشِفُ السُّوءَ )