2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دوستم...چند روزی نه حال وحوصله اومدن ب نت وداشتم نه اعصابم میکشید...باکلی جنگ اعصاب و ناراحتی جاریم شدهمسایه ام امروز صبحم اساس آوردن...شوهرم اصلامیلش نبودکلی ام دنبال خونه گشت براشون امااینا انقدر نامردوبدجنس ن ک ازقصدگذاشتن دم عروسی تازه یادخونه گرفتن بیفتن ک علی رو بزازن توعمل انجام شده...هیچی هرجا رفت دنبال خونه یاخونه آشغاال بودب کرایش نمی ارزیدیاتایه هفته دیگه اصلاامکان خالی شدنش نبود اینا۷روز دیگه عروسیشونه هم الانشم دیرشده تازه...ببخش ک دیرجوابتودادم

بویِ روزهای خوب می آید...
سلام دوستم...چند روزی نه حال وحوصله اومدن ب نت وداشتم نه اعصابم میکشید...باکلی جنگ اعصاب و ناراحتی ج ...

متاسفم واقعا...حدس ميزدم انگار نقششون بوده كلا بيان اونجا خودشون رو بندازن سر شوهرت كه نه پول پيش بدن نه كرايه 

متاسفانه شوهرت اينقدر هواشونو داشته ديگه اوناهم عادت كردن ..

حالا ناراحتي تو ديگه فايده نداره لطفا اصلا حرص نخور ديگه رو نده به جاريت و برادرشوهرت بذار بفهمن ناراحتي.واقعا از ته دل ناراحت شدم فاطمه تو اين مدت كه شناختمت فهميدم چقدر دختر پاك و ساده اي هستي 

متاسفم واقعا...حدس ميزدم انگار نقششون بوده كلا بيان اونجا خودشون رو بندازن سر شوهرت كه نه پول پيش بد ...

ممنونم عزیزم ازهم دردیت وازلطفی ک بمن داری دوست مهربونم...واقعااعصابم خورده ازصبح صدای اسباب چیدنشونوسروصداشون رواعصابمه

بویِ روزهای خوب می آید...
ممنونم عزیزم ازهم دردیت وازلطفی ک بمن داری دوست مهربونم...واقعااعصابم خورده ازصبح صدای اسباب چیدنشون ...

سلام فاطمه  کجاییی نیستی.‌.بیا بگو چی شد دختر .چه کارا میکنی؟؟؟؟

متاسفم واقعا...حدس ميزدم انگار نقششون بوده كلا بيان اونجا خودشون رو بندازن سر شوهرت كه نه پول پيش بد ...

سلام عزیزم شمادیگه ازفاطمه خبرنداری؟یهویی یادش افتادم بعدازمرگ پدرش دیگه سایت ندیدمش

لطفاهرکی تونست واسه شادی روح بابام یه صلوات یا فاتحه بفرسته😭🖤