2777
2789
الان ميخواي لجبازي كني؟؟؟مطمن باش بدتر ميشه كه بهتر نميشه 

نه عزیزم نمیخوام لجبازی کنم چهارشنبع هفته دیگه عروسی خونه کرایع نکردن فقط نقشه دارن علی رو بزارن توعمل انجام شده بگن دم عروسیه ما آواره ایم اینم بشه فردین بگه بیاییدخونه مابشینیدمنم روانی شم مهم نیس

بویِ روزهای خوب می آید...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم نمیخوام لجبازی کنم چهارشنبع هفته دیگه عروسی خونه کرایع نکردن فقط نقشه دارن علی رو بزارن توع ...

چقدر زود چخبره؟؟اول بگردن خونه پيدا كنن بعد 

شايد شوهرت قول خونه رو داده كه بفكرش نيستن؟؟هااا 

وااي چقدر سخته خدا كمكت كنه 

نه عزیزم نمیخوام لجبازی کنم چهارشنبع هفته دیگه عروسی خونه کرایع نکردن فقط نقشه دارن علی رو بزارن توع ...

حالا مشكلات خودت بس نيست اينام بيان بشينن ور دلت..با دعوا نه ولي ي جوري نذار بيان همينجوريش شوهرت ولشون نميكنه واي به اينكه بيان بغل دستتون هم بشينن 

بازم اعصابموریختن بهم 

...داداشش گفت بخدامن نمیخوام سربار تون بشم اماهرچی میچرخیم خونه پیدانمی کنم همه کرایه ها بالاس پول پیشم زیادمیخواد ما الان میخواسته جهیزیم چیده باشیم هنوزخونه پیدانکردیم هیچی بزاریدماتاعیدبشینیم بعدعیدیکم خودموجمع میکنم بلندمیشیم وازاین حرفا

بازم اعصابموریختن بهم  ...داداشش گفت بخدامن نمیخوام سربار تون بشم اماهرچی میچرخیم خونه پیدانمی ...

اي بابا حدست درست بود

برادرشوهرت هم خودشو گير اورده هااا مسخره ..مطمين هستش برادرش خونه خالي داره واسه اون نقشه كشيده 

علی امروز نرفت سرکار دنبال خونه برا داداشش ازصبح ...گفت خودم نصف کرایتونومیدم یه خونه تمیزکرایه کنید...ازشانس گنده من  چندتاخونه ام پیداکردن اماحالا خالی نمیشن اینا ۱۰روز دیگه عروسیشونه میخوان تاجمعه تکمیل اساس وچیده باشن بیان جهیزیه دیدن...خواهش می کنم دعاکنید یه خونه پبداکنن الان دوباره رفت بنگاه

علی امروز نرفت سرکار دنبال خونه برا داداشش ازصبح ...گفت خودم نصف کرایتونومیدم یه خونه تمیزکرایه کنید ...

انشالله پيدا كنن عزيزم  صلوات فرستادم ....بازم خداروشكر شوهرت استقبال نكرد از تصميمشون كه بيان اونجا بشينن بازم جاي شكر داره 

انشالله پيدا كنن عزيزم  صلوات فرستادم ....بازم خداروشكر شوهرت استقبال نكرد از تصميمشون كه بيان ...

دستت دردنکنه الان زنگ زدم گفت یکی پیداکردیم خونه خالیه خانم خانما رو دارن میبرن بلکه بپسندش قراردادببندن