2777
2789

امروز ماما بهم گفت در معرض خطری باید بری امنیوسنتز....خیلی نگرانم

و خـــدایی هست مهربان تر از حد تصــور.......M+A³=❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من انجام دادم عزیزم نگرانی نداره توکل به خداانجام بده

خدابهترین هارابعدازتلخ ترین تجربه هابه تومیدهدتاقدرچیزهایی که بدست اوردی رابدانی اگه دوست داشتین واسه حل مشکلاتم  یه صلوات بفرستین مرسی عشقااا😙😙❤❤

من سل فری دادم یه جا رفتم واسم ریسکمو زده بود ۱ به ۷۹

پر خطر بعد یه جا دیگه رفتم زد ۱ به ۴۰۰ خورده ای و متوسط.

خدا رو شکر جواب سل فریم خوب بود .

خدایا ممنونم که معجزتو بهم نشون دادی.
آزامایشش چطوری گلم.ریسکش چند بود

ازمایع دورجنین برمیدارن وازمایش میکنن من ریسکم توغربالگری دوم ۱به۱۰۰بود

خدابهترین هارابعدازتلخ ترین تجربه هابه تومیدهدتاقدرچیزهایی که بدست اوردی رابدانی اگه دوست داشتین واسه حل مشکلاتم  یه صلوات بفرستین مرسی عشقااا😙😙❤❤
چیه

تو غربالگری اول ریسکم بالا بود دکتر گفت آمنیو سنتز خطر پارگی کیسه آب هست هر چند خیلی کم پیش میاد و گفت برم آزمایش سل فری بدم که اونم همین موارد رو بررسی میکنه ولی فقط یه آزمایش خونه که از خودم گرفتن و از طریق اون فهمیدن بچه سالمه

وا برای این که ازمایش نمیخواد خیلی خوبه

نمیدونم ماما هم گفت ای آزمایشگاههی که رفتی خودشون از عمد میزنن که دوباره برن همونجا

و خـــدایی هست مهربان تر از حد تصــور.......M+A³=❤