2777
2789

سلام 

بجز عموم توی فامیل ما اصلا  ادم معتاد وجود نداره و کسی که معتاد باشه رو به چشم خیلی بد نگاه میکنن

عموی من خیلی وقته اعتیاد داره و بارها و بارها بهش کمک کردیم ترک کنه اما خودش نمیخاد و زیر بار نمی ره .طوری که از وقتی اعتیاد پیدا کرده خیلی قیافه و پوششش افتضاح شده یعنی با یک نگاه قشنگ میشه فهمید طرف معتاده .تقریبا بین فامیل وآشنا جایگاهی نداره و همه وقتی با اینکه هزار بار بهش کمک کردن برای ترک و متوجه شدن این آدم قصد ترک کردن نداره یه جورایی طردش کردن

من توی مرکز ترک اعتیاد کار میکنم .کسایی که اونجا همکارم هستن آدمهای تحصیل کرده و متشخصی هستن.و خیلی رابطه رسمی و احترام آمیزی با همکارا داریم و کلی رودربایستی باهم داریم

دیروز در حین کار یهو عموم از در وارد شد

حالم بد شده .دست و پام و گم کردم از اتاق خارج شدم ولی متوجه من نشد .چون آدمیه که به محض اینکه منو ببینه شروع میکنه توی جمع به سوال پرسیدن که عمو محل کارت اینجاست و به همکارا منو معرفی میکنه و میگه ایشون برادر زادمه و... وشخصیتم زیر سوال می ره. قراره پرونده تشکیل بده و هرهفته بیاد مرکز(اینم بگم به هیج عنوان قصد ترک نداره که بخوام بهش کمک کنم فقط در کنار سایر مواد میخاد از قرص وداروهای مرکز هم استفاده کنه ) و نمیتونم همیشه ازش فرار کنم

از دیروز همش توی فکرم .به نظرتون چطوری جلوی این آبروریزی رو بگیرم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم همكاران تو شغلشون اينه و به اين تيپ آدمها عادت دارن 

اصلا اين موضوع بزرگي نيست 

از طرفي خودت پيش دستي كن

بشين به همكارات بگو به عموي بنده خدا دارم گرفتار اين موضوع شده 

خيلي نگرانشيم توي كل فاميل 

كاش بشه بياد اينجا و منم بتونم كاري كنم و توي فاميل سربلند كنم 

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️

احتمالا بازم بیاد،،یک جوری به همکارات برسون که تو اقوام معتاد دارین ،که همکاری نمیکنه و ازشون مشورت بگیر چطور راضیش کنم 

خواهی که ز هیچ کس به تو بد نرسد،،،،بد گوی و بد آموز و بد اندیش مباش😊