بانوآرتمیس مدیر استارتر عضویت: 1397/10/17 تعداد پست: 2034 عنوان دوستان گلی که ivf کردند تشریف می آورید؟ 258 بازدید | 7 پست سلام دوستان، عصرتون بخیر.من فردا ان شاالله انتقال دارم.اما شهری که انتقال می دهم با منزل حدود سه ساعت فاصله دارد.بنا داریم شب بمونیم اونجا.اما من خونه راحت تر هستم.اگر پشت ماشین دراز بکشم مشکلی پیش میاد، یا بمونم شب رو همونجا؟ خوشا راهی که پایانش تو باشی... 1398/03/25 | 19:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانوآرتمیس مدیر استارتر عضویت: 1397/10/17 تعداد پست: 2034 بمون یک شب رو از ته قلبم برات ارزو کردم همین ماه مادر شی گلم عزیزمی، ممنونم ازت خوشا راهی که پایانش تو باشی...
شلیل۶۷ عضویت: 1397/01/20 تعداد پست: 1794 عزیزمی، ممنونم ازت میشه بگی چندساله اقدامی؟ مشکلتون چیه؟ و تا حالا چه مراحلی رو طی کردی؟اخه ما هم مشکل دادیم خودم کمی تنبلی دارم . و سو۶رم عمل واریکوسل گرید ۳ گرده و همچنان مشکلش حل نشده و تحت درمانه
بانوآرتمیس مدیر استارتر عضویت: 1397/10/17 تعداد پست: 2034 میشه بگی چندساله اقدامی؟ مشکلتون چیه؟ و تا حالا چه مراحلی رو طی کردی؟ اخه ما هم مشکل دادیم خودم کمی ... شش ساله عزیزم.همسرم واریکوسل داشت، عمل کرد، اما دوباره برگشته.چهار بار iui ناموفق. خوشا راهی که پایانش تو باشی...
شلیل۶۷ عضویت: 1397/01/20 تعداد پست: 1794 شش ساله عزیزم.همسرم واریکوسل داشت، عمل کرد، اما دوباره برگشته.چهار بار iui ناموفق. وااای ماهم اگه تا ۳ماه اینده نتیجه نگیریم باید بریم ای یو ای چرا هیچکس از ای یو ای نتیجه نگرفته؟؟
بانوآرتمیس مدیر استارتر عضویت: 1397/10/17 تعداد پست: 2034 وااای ماهم اگه تا ۳ماه اینده نتیجه نگیریم باید بریم ای یو ای چرا هیچکس از ای یو ای نتیجه نگرف ... به نظر من وقتت رو با iui هدر نده.یکبار امتحان کن، اما بار دوم مستقیم برو ivf.من پشیمونم.ان شاالله که نتیجه میگیری. خوشا راهی که پایانش تو باشی...
شلیل۶۷ عضویت: 1397/01/20 تعداد پست: 1794 به نظر من وقتت رو با iui هدر نده.یکبار امتحان کن، اما بار دوم مستقیم برو ivf.من پشیمونم.ان شاالله که ... ممنونمایشالا هردوتامون به زودی نتیجه بگیریم