2777
2789

سلام عشقا من یه پسر دوساله نیمه دارم وکلا دیگه دلم نمیخاد بچه بیارم یا اگه بیارم حداقل وقتی ده دوازده ساله شد یه بچه دیگه داشته باشم بنظرتون اینکارم درسته 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم نظرم با تفاوت سنیه ۷ سال به بالاس

از هرکسی که دوتا با فاصله زیاد داشته پرسیدم خیلی راضی بوده

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

یا باید نیاری اصلا یا اگه میخوای بیاری بافاصله کمتر.چون فاصله شون کمتر باشه میتونن همدیگه رو از تنهایی در بیارن ولی اگه زیاد باشه هر کی پی کار خودشه

کائنات وجودی واحد است همه چیز و همه کس با نخی نا مرئی به هم بسته اند .مبادا آه  کسی را برآوری، مبادا دیگری را به خصوص اگر از تو ضعیف تر باشد بیازاری .فراموش نکن اندوه آدمی تنها در آن سوی دنیا ممکن است همه انسان ها را اندوهگین کند و شادمانی یک نفر ممکن است همه را شادمان کند.

نه بنظرم دیگه نهایتا4سالش شدمیدونی چراچونکه اینطوری ان رادیگه کلاازاب وگل دراوردی حالابازبایدشروع کنی به بچه بزرگ کردن لااقل باهم بزرگ بشن به یک سنی رسیدن دوتایشون کمتراذیت بشی براخودتم وقت داشته باشی

منم مث شما بودم اما گفتم بالخره ک یدونه دیگه میارم چون مطمعنا نیارم پشیمون میشم.پس نزارم دیرتر بشه.تازه رفتم واسه اقدام برای دومی.پسرم سه سال و دوماهش

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی