2777
2789
عنوان

ناتوانی جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 2298 بازدید | 58 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امضات😂😂

امضای خودت😍😍😍

پسرایی که میگن هیچی بدتر از گل خوردن دیقه نود نیست ....                                                              تا حالا دو دیقه مونده به افطار پریود شدین؟😕😂😂😂😂
اهههههه

چیه؟ 😝😝

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
عزیزم شوهر منم درکیری زیاد داره انقدر فکرش مشغوله ولی بازم هرشب رابطع میخاد.فک نکنم ربطی ب درگیری دا ...

دقیقا!همسر منم چه خسته باشه چه درگیری داشته باشه رو این موردش تاثیر نداره اصلااااا! ایشون فکر کنم همسرش باید یچیزی قرصی دوای گیاهی چیزی بخوره تحریک بشه

وزن شروع. ۵۴  وزن فعلی ۶۰. وزن هدف ۶۸.   قد۱۶۸
عزیزم شوهر منم درکیری زیاد داره انقدر فکرش مشغوله ولی بازم هرشب رابطع میخاد.فک نکنم ربطی ب درگیری دا ...

مردا باهم فرق دارن بعضیا با مشکلات فکرشون تمرکز نداره برای رابطه و سرد میشن,شوهر من میگه با این کار ذهنم لااقل ارومتر میشه

خندم گرفت اخه

اصلش همونه

چی مثله گدا ها دستاتونو میگیرین طلب رابطه میکنین

من نه بشنوم پرتش میکنم رو تخت 🤬🤬

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
اگه آقایی بگه " بعد ازدواج فقط شبا  زورت بهم میرسه"   معنیش چیه ؟  تو موقعیتی که ...

یعنی هیچ جوره نمیتونی کنترلم کنی هر کاری بخوام میکنم

مردا باهم فرق دارن بعضیا با مشکلات فکرشون تمرکز نداره برای رابطه و سرد میشن,شوهر من میگه با این کار ...

بعضیام هستن استرس که دارن نمیتونن کاری کنن

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔