2777
2789
عنوان

ناتوانی جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 2298 بازدید | 58 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدات عزیزم ...ی چیز دیگه هم بگم ...من موندم ازین تاپیکای حاشیه ای خانمهای نی نی سایت که با خانواده ه ...

مردا اگه  همه جوره هم پاش باشی ممکنه باز خیانت کنن طبعشون اینه میتونن همزمان با چن نفر باشن یا فکر کنن .وای از اون موقعی که ولشون کنی غر بزنی و حرف دیگرانو بهونه دعوا کنی که  کلا فراری میشن و به اونی که نباید  پناه میبرن 

چرا عزیزم مگه انسان نیستن!!

عشق واسه اونها یه چیز لحظه ای وگذری هست همون لحظه پیش یارشون هستند عاشق ترینند ولی اگه دلبر زیادی نازکنه اذیت کنه دلخوری درست کنه میتونن سهمیه عشقشونو ببرند پیش یکی دیگه نثارکنند

مردا اگه  همه جوره هم پاش باشی ممکنه باز خیانت کنن طبعشون اینه میتونن همزمان با چن نفر با ...

خوب نیست اینقدر منفی گرا باشیم،از نظر من همه مردها مث هم نیستن! 

وزن شروع. ۵۴  وزن فعلی ۶۰. وزن هدف ۶۸.   قد۱۶۸
خوب نیست اینقدر منفی گرا باشیم،از نظر من همه مردها مث هم نیستن! 

اینو من از همه زنا شنیدم . حتی اونا که سالهاس عاشقانه زندگی میکنن میگن هیچ تضمینی برای اینکه مردی دلش نلرزه نیس 

حالا من خودم دوس دارم اینطور نباشه چون طاقتشو ندارم

اینو من از همه زنا شنیدم . حتی اونا که سالهاس عاشقانه زندگی میکنن میگن هیچ تضمینی برای اینکه مردی دل ...

دلش نلرزه یا ک .. نلرزه😁

وزن شروع. ۵۴  وزن فعلی ۶۰. وزن هدف ۶۸.   قد۱۶۸

كم تواني جنسي دلايل جسمي و روحي داره.

بايد به متخصص ارولوژي مراجعه كنيد و يك سري آزمايش مينويسه كه ببينه ميزان هورمون ها در بدن چقدر هست و بدن از هر كدوم چقدر توليد ميكنه. اگر كمبود تستسرون داشته باشند، آمپول تجويز ميكنه.

بعضي وقت ها ديابت عامل اختلال هست.

بعضي وقت ها غلظت خون و تصلب شرايين عامل مشكل هست.

استرس هم يك عامل شايع هست.

وسواس هم ميتونه عامل مشكل باشه.

گرايشات همجنس گرايانه هم ميتونه يك مشكل باشه.

بعضي وقت ها هم سبك زندگي عامل ايجاد مشكل هست. كساني كه كار اداري دارند و ساعت ها پشت ميز مينشيند، بدن شون به ميزان كافي هورمون ترشح نميكنه.

اگه مشكل اختلال نعوظ هست و وقت و فرصت درمان نيست، ميتونن از داروخانه " وياگرا" با دوز ٨٠ تا ١٠٠ تهيه كنند. كه به مدت ٤ ساعت توانايي رو ايجاد ميكنه.

ويتامين E و C هم كمك كننده هست.

اگر مشكل كمبود تمايلات جنسي هست. قرص يا قطره " آفروديت" رو از داروخانه بگيرند.

اينها تو كوتاه مدت جواب ميده، تا تو بلند مدت ببينن مشكل از كجا هست.