2777
2789
عنوان

ناتوانی جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 2298 بازدید | 58 پست
اقتدارتو شکر😑

ممنون😁

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا!همسر منم چه خسته باشه چه درگیری داشته باشه رو این موردش تاثیر نداره اصلااااا! ایشون فکر کنم هم ...

درسته .همسرشون سرد مزاجن و باید چیزی مصرف کنن واس مشکلشون

👈تولید کننده افکار خودت باش ن مصرف کننده اراجیف مردم👉
مردا باهم فرق دارن بعضیا با مشکلات فکرشون تمرکز نداره برای رابطه و سرد میشن,شوهر من میگه با این کار ...

واس رابطع هم مگ تمرکز لازمه.خب وقتی خستست از سرکار میاد فکرش مشغوله با دیدن زنش روش باز میشه حالش عوض مبشه و خود ب خود رابطه شروع میشه.نطرمن اینه نمیدونم شاید بقول شما همه مردا یکی نیستن 

👈تولید کننده افکار خودت باش ن مصرف کننده اراجیف مردم👉
بدیش اینجاست که ترس لرزشش تو جامعه زیاد نمیشه؟!

اره امکان لغزش اینجور مردا توجامعه زیاده 

کلا اقایون همه شون رو لبه تیز پرتگاهند فقط یه زن میتونه تامینشون کنه بارها شوهرم اینو به من گفته بارها ...

گفته هیچوقت منو با محروم کردن از س ک س ادب نکن

اره امکان لغزش اینجور مردا توجامعه زیاده  کلا اقایون همه شون رو لبه تیز پرتگاهند فقط یه زن میت ...

من به این حرف اعتقادی ندارم میدونم که درست میگی مردها از نظر جنسی اگه تامین نشن زود وا میدن ولی معتقدم مردی که قراره صبح بره همین امشب بره بهتهره ،مردی که قراره سر مساعل جنسی وفا و عشق یادش بره همون بهتر که بره 

وزن شروع. ۵۴  وزن فعلی ۶۰. وزن هدف ۶۸.   قد۱۶۸
خیلی  استفاده کردم از حرفاااااات    😚😊

فدات عزیزم ...ی چیز دیگه هم بگم ...من موندم ازین تاپیکای حاشیه ای خانمهای نی نی سایت که با خانواده همسرشون حاشیه میسازند با شوهرشون دعوا میکنند قهر میکنند... برام عجیبه اینا کی باهم خلوت عاشقانه دارند؟

چه جوری همسرشون بیراهه نره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چرا اسایش درست نمیکنند؟