2777
2789
عنوان

معجزه زندگیتون رو تعریف کنید

1072 بازدید | 81 پست

بچه ها جون میشه بزرگ ترین معجزه زندگیتون که محال بود اتفاق بیوفته و اتفاق افتاد طوری که فهمیدید خدا دعاهاتون رو میشنیده طوری که کرک و پرتون ریخت اونجا ایمانتون ۱۰۰ درصد شد

خیلی نیاز دارم بشنوم میشه تعریف کنید لطفا؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودم معجزه زندگیم این بود که هیچی برا کنکور فرهنگیان نخوندم ولی با 124 هزار صلوات نذر قبول شدم تراز دعوتم 6000بود اما مصاحبه ده هزار تراز نمره نهایی هشت هزار بود

البته دانشگاه دیگه ای رشته حقوق میخوندم 

در اوج ناباوری همسرم تو یه شرکت دولتی استخدام شد 

با سن بالا و مدرک دیپلم

تنها پارتیش هم همون بالاسری بود

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

خودم معجزه زندگیم این بود که هیچی برا کنکور فرهنگیان نخوندم ولی با 124 هزار صلوات نذر قبول شدم تراز ...

چقدر خوب کاش دختر من هم قبول میشد تراز مصاحبه پایین دادن ۷۵۰۰بقیه ترازهاش بالای ۸۰۰۰بودما استان فارسیم رقابت بالاست

مامی کیا ی سابق هستم 
چقدر خوب کاش دختر من هم قبول میشد تراز مصاحبه پایین دادن ۷۵۰۰بقیه ترازهاش بالای ۸۰۰۰بودما استان فارس ...

ایشالا موفق باشه💗

من؟! غم‌هستم‌با‌کمی‌انسان .               عاشقِ‌کتاب‌و‌شعر ؛ توی‌تاپیکای‌‌شعر‌و‌کتاب‌تگم‌کنین:))       یه‌صلوات‌مهمونم‌میکنی؟:)💜