2777
2789
عنوان

ناتوانی جنسی

2298 بازدید | 58 پست

سلام من 30 سالمه و همسرم وارد 36 شده..من از رابطه جنسی طولانی مدت از سمت همسرم افسرده شدم..اون انقد درگیر استرس واسه اجاره خونه.پیش خونه..کارش..موهاش....هر چی که فکر کنی درگیر میشه و اضطراب داره که منو،خواسته های منو،نیاز منو نمیبینه...رابطه جنسی ما شده ماهی یکبار..من دلم بچه میخواد..هربار که دکتر رفتم و باید از سمت شوهرم اقدام میکردیم انجام نداده و همش میگه خستم.الان ن...بخدا خسته شدم.از هر راهی رفتم جواب نداده..گرمیجات و عشوه های زنانه..ولی تا خودش نخواد نمیاد سمتم.من واقعا بعضی موقعها از شدت خواستن رابطه و نبودش عصبی میشم...کسی مثل من هست کمکم کنه؟؟عقلم دیگه یاری نمیکنه😢

تعداد رای : 4
نظرسنجی
1
4
100%
1
0
0%

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببخشید اینو میپرسم گ ی نیست؟

😂

پسرایی که میگن هیچی بدتر از گل خوردن دیقه نود نیست ....                                                              تا حالا دو دیقه مونده به افطار پریود شدین؟😕😂😂😂😂

بگو باشه تو بخواب😂😂کلا خودت رابطه رو بگیر تو دست اورال سک س انجام بده و نوازش و عشق بازی بعدشم کارتو انجام بده

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
وقتی خوابه حمله کن بهش یا صبح که نیمه بیداره  بی دفاع میشن 😀

خب حمله به چه دردی میخوره !حمله میشه یبار دو بار بعدش دیگه خسته میشه😁

وزن شروع. ۵۴  وزن فعلی ۶۰. وزن هدف ۶۸.   قد۱۶۸

درسته مشکلات باعث میشه مردا یکم فکرشون مشغول بشه و کمتر بیان سمت رابطه اما این مشکلات اگه ادامه دار باشه و مقطعی نباشه دیگه خودشو با شرایط وفق میده,و زندگیش باید جریان عادیشو بگیره,حتما سرد مزاجه,مشکل جنسی نداره

درگيري فكري داره ديگه  بهش پيشنهاد يه مسافرت بده اونجا ريلكس كنه شايد بهتر بشه

عزیزم شوهر منم درکیری زیاد داره انقدر فکرش مشغوله ولی بازم هرشب رابطع میخاد.فک نکنم ربطی ب درگیری داشته باشه سرد بودنش

👈تولید کننده افکار خودت باش ن مصرف کننده اراجیف مردم👉