2777
2789
عنوان

رتبه یک تجربی امسال عجب آدمیه

4385 بازدید | 148 پست

با هر موسسه ای تونسته مصاحبه کرده خدا عالمه چقدر پول گرفته، بعد گفته پیشنهاد ۳۰۰ میلیونی تبلیغات داشتم اما قبول نکردم ( نه بابا جدی میفرمایین؟!)

عکس های مسافرتش به فرانسه و روسیه هم پخش شده، حتی جلوی انتشارشم نگرفته، مشهور شدن به چه قیمتی؟

اخرشم با یکی مصاحبه کرده گفته: دخترا دممون گرم، ما از پسرا بهتریم ما بیشتر میفهمیم، با وجود تموم محدودیتی که ما دخترا داریم دممون گرم.

یکی نیست بهش بگه کنکور که مسابقه جنسیتی نیست که دختر بهتره یا پسر، هر دوبرابرن 

دوما محدودیت داریم؟!!! پس چطور الان رتبه یک شدی باید یه پسر رتبه یک می بود، باید چند کیلومتر اونورتر تو افغانستان بودی تا محدودیت و آزادی نداشتن رو تجربه میکردی 

فقط میتونم بگم متاسفم برات دختر، جنبه بالا اومدن رو داشته باش 

نه خودت رو خراب کن نه کشورتو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قفل کن تا هزار تا انگ حسودی بهت نزدن

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

انقدر بدم میاد یک موضوع رو جنسیتی میکنن 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان) 

خیلیا حسرت زندگیشو خوردن و عصبین

پولداره؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

هم سطح خودش بالاست هم سطح کشور رو بالا میبره

مصاحبه کرده چون احتمالا استفاده کرده 

خیلی ها از چندین منبع استفاده میکنن به صورت ترکیبی 

زیست یه موسسه شیمی یه جای دیگه و......

مسافرت رفته دلیلی نداره پست نکنه 

پول من و شما رو نخورده که داشته رفته نوش جونش ایشالله بازم بره

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

تنها کسی که این وسط خودش رو خراب کرد استارتر بود که عمق حسادتش رو نشون داد.
کوچک ترین ایرادی یا کار خلافی که این خانوم کرده باشه رو نام نبرد.
و در کنارش این همه محدودیت برای زن های ایرانی رو انکار کرد!!
اینجا ناشناسی ولی جایی با اسم خودت این مزخرفات رو ننویس چون منعکس کننده مشکلات درونیت هست.