2777
2789

بچه ها من تنبلی تخمدان دارم ۹ ماهه اقدام به بارداری کردم سه دوره دوفاستون خوردم سه دوره هم کلومیفن این ماهم کلومیفن و آمپول hcg زدم ولی باز نتیجه ای نگرفتم شوهرم مشکلی نداره اسپرماش عالیه خودمم سیاهدانه و عسل و دارچین و رازیانه و گرمیجات زیاد میخورم دو سه ماهه ولی نتیجه ای نداشتن

به نظرتون ادامه درمانمو برم طب سنتی یا hmg و دارو شیمیایی که زود تر نتیجه بگیرم؟؟ 

تورو خدا هرکی میدونه راهنماییم کنه ممنون

بیا سیستان بلدچستان

زاهدان

یه طبیبه خانمه 

دارو گیاهی میده

اگر خدا بخاد صد در صد باردار میشی

واقعا عالیه

خیلیا ازش نتیجه گرفتن 

بستگی به مشکلت از یه ماه تا سه ماه هر ماه یه بار باید بیایی 

یا فقط ماه اول میایی از ماه دوم تلفنی حرف میزنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیا سیستان بلدچستان زاهدان یه طبیبه خانمه   دارو گیاهی میده اگر خدا بخاد صد در صد بارد ...

اینجا شهر خودمونم یکی هس ولی داروهاش خیلی سخته انجام دادنش ولی خیلییی ازش نتیجع گرفتن

دیروز یه خانمی تاپیک زده بود و در مورد گیاه جرجیر یا باه زنان پرسیده بود مثل اینکه نتیجه داده بود

یه سرچ بزن فک کنم بدردت بخوره عزیزم

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗