2777
2789
عنوان

برای تنبلی تخمدان طب سنتی یا دارو شیمیایی؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1552 بازدید | 21 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وزنتون رو بیارید پایین 

شیرینیجات و سرخ کردنی و قند و شکر رو ممنوع کنید برای خودتون 

روزی نیم ساعت تا یکساعت پیاده روی کنید 

پیاز درمانی هم خوبه 

رازیانه و گیاه پنج انگشت عالیه 

هورمونای محرک تخمدان مشکل دارن برای همین تخمدانها حجیم میشن 

متفورمین و گلوکوفاژ و یسری داروهای محرک تخمدان مثل کلومفین و لتروزول و امپولها هم موثرن 

هیچوقت هم نذارید شکم و لباستون خیس بشه مخصوصا موقع ظرف شستن 

غذاهای با طبع گرم مثل دارچین عالیه امگا سه خوبه غذاهای طبع سرد زیاد برای این مشکل خوب نیست

ولی نکته مهم اون دو گزینه اول هست کاهش وزن و ترک سرخ کردنی و شیرینجات 

پیاده روی فراموش نشه اصلا و ابدا 

شرایطش رو ندارید توی خونه انجام بدید یا برقصید 

سنتی چیا داد بهت؟ چه داروهایی استفاده کردی؟

نمیدونم عزیزم.فقط گیاه اهبل و یادمه.واس تنظیم پریودیم.اصلا تاثیری نداشتن.کلا  اون ۴ ماه استفاده کردم کلا پریودم قط شده بود  😁

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!
بیا سیستان بلدچستان زاهدان یه طبیبه خانمه   دارو گیاهی میده اگر خدا بخاد صد در صد بارد ...

سلام عزیزم میشه آدرس بدی؟ 

[ میانِ تمامِ نَداشته هایَم⦇تــــــو⦈ را تنها سَرمایه‌یِ ↡جاودانهِ ⦇قلبَــــــم⦈ میدانَم..∞🤍👨🏻‍🦱✨
دیروز یه خانمی تاپیک زده بود و در مورد گیاه جرجیر یا باه زنان پرسیده بود مثل اینکه نتیجه د ...

خانمهایی که فقط تنبلی تخمدان و رحم سرد دارن میتونن باه زنان رو مصرف کنن

خدا جونم خودت دستمو بگیر....درد دادی صبرم بده😢😥برای مامان شدنم یه صلوات هدیه به حضرت زهرا برام بفرس دوست گلم....اللهم صل علی محمد و ال محمد
خانمهایی که فقط تنبلی تخمدان و رحم سرد دارن میتونن باه زنان رو مصرف کنن

🙏🏻🌹🌹🌹

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗