2777
2789
عنوان

هزينه هاي ivfدر بيمارستان بهمن🗣

| مشاهده متن کامل بحث + 8941 بازدید | 233 پست
انشاالله موفق باشي عزيزم  ني ني تو سالم بغل بگيري 🌺🌺

سلام عزیزم انتقال دادی ؟هزینش چقدر شد ؟باردار شدی به سلامتی?

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
حق داری لیانا جون..حق داری..من اول10هفته بودم هنوزم باموصوع کنارنیومدم توک دیگ6ماهه بودی فداتشم...هر ...

سلام ...خوبی عزیزم منم 11 هفته سقط کردم میشه علت سقطت رو بگی

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه خيلي واست مهمه پس برو تو سيكل  اي وي اف فقط يه دكتر خوب پيدا كن ببين تو اينستا پيج دكتر مهر ...

لیانا جان تاپیک رو خوندم متوجه شدم از دست دادی نی نی هات رو منم 2 هفتس 11 هفته سقط داشتم ...متاسفم ...معذرت میخوام نخونده پیام دادم...

سلام ...خوبی عزیزم منم 11 هفته سقط کردم میشه علت سقطت رو بگی

سلام عزیزم خیلی برات متاسفم....من خبربدی بهم رسید افتادم لکه بینی بخاطراون خبر بد رفتم مسافرت ک خونریزی شروع شد و بچه نموند عزیزم..شماچی بود؟بقایاک نداری خداروشکر

براسلامتی دخترم دعاکنین🙏😭 

سلام عزیزم خیلی برات متاسفم....من خبربدی بهم رسید افتادم لکه بینی بخاطراون خبر بد رفتم مسافرت ک خونر ...

من رفتم دکتر از همه جا بی خبر دکتر گفت رشدش متوقف شده 8 روزه گفت داروهاتو قطع کن دفع بشه یه سونو هم بیرون رفتم تایید کرد ...اما 8 روز صبر کردم دفع نشد فقط یه کم خیلی کم خونریزی تیره...که مجبور به سقط با دارو شدم که خیلی وحشتناک بود جنین رو دادم ازمایش علتش لخته پشت جفت و هیالین بود خونرسانی نشده بود به جنین....چرا بقایا مونده گفت با پریود بعدی دفع میشه حالا دارم قرص میخورمدپریود بشم ...هنوزم لخته خیلی ریز میرم دستشویی میاد....کی میخواد تموم بشه نمیدونم 

من رفتم دکتر از همه جا بی خبر دکتر گفت رشدش متوقف شده 8 روزه گفت داروهاتو قطع کن دفع بشه یه سونو هم ...

الهی بگردم توهم صدای قلبش شنیدی؟؟بجه اولته؟؟سونونرفتی ببینی چیزی مونده یانه؟؟مندوماه صبرکردم کباپری دفع بشه نشد..آخرشم کورتاژشدم 

سلام عزیزم خیلی برات متاسفم....من خبربدی بهم رسید افتادم لکه بینی بخاطراون خبر بد رفتم مسافرت ک خونر ...

شما هم ای وی اف شده بودی؟کجا و دکترت کی بوده؟

شما هم ای وی اف شده بودی؟کجا و دکترت کی بوده؟

ن گلم من طبیعی باردارشدم ....خاستم بهتربشم روحیه م بهتربشه برم برا تعیین جنسیت آی وی اف کنم

[QUOTE=134925726]الهی بگردم توهم صدای قلبش شنیدی؟؟بجه اولته؟؟سونونرفتی ببینی چیزی مونده یانه؟؟مندوماه صبرکردم کباپری ...[/QUاره اول بود 3 بار شنیده بودم ...من تو خونه عذابی کشیدم که دفع شد رفتم سونو تو مطب گفت مونده که نیاز به کورتاژ نیست فقط انتی بیوتیک داد چون من پریود نمیشم گفت قرص بخور پریود بشی باز روز 4 یا 5 بیا 

ن گلم من طبیعی باردارشدم ....خاستم بهتربشم روحیه م بهتربشه برم برا تعیین جنسیت آی وی اف کنم

انشاله هر چی دوست داری و ارزو داری خواست خدا هم همون باشه براتون...

[QUOTE=134925726]الهی بگردم توهم صدای قلبش شنیدی؟؟بجه اولته؟؟سونونرفتی ببینی چیزی مونده یانه؟؟مندوما ...

منم توخونه جلوچشم دفع شد..خیلی سخته خیلی.......خیلی مراقب خکدت باش..ضخامتت چن بودتوسونوآخری ک رفتی

منم توخونه جلوچشم دفع شد..خیلی سخته خیلی.......خیلی مراقب خکدت باش..ضخامتت چن بودتوسونوآخری ک رفتی

15 هنوز خیلی زیاد بود چون ما ای وی افی ها دارو پروژسترون و دارو خیلی استفاده کردیم دیر میاد ضخامتش پایین

15 هنوز خیلی زیاد بود چون ما ای وی افی ها دارو پروژسترون و دارو خیلی استفاده کردیم دیر میاد ضخامتش پ ...

اوه منم پروژسترون استفاده کردم ک بقایا دفع نشد..حتمن پیاده روی کن عزیزم..واقعا ناراحت شدم برلت.....حالاباید بری تخمک کشی یانه؟؟مشکل ازکدونتون بود؟

اوه منم پروژسترون استفاده کردم ک بقایا دفع نشد..حتمن پیاده روی کن عزیزم..واقعا ناراحت شدم برلت.....ح ...

هر جفتمون مشکل داریم...خواست خدا بوده انشاله بازم میده و میمونه برای همه منتظرا....8 تا جنین دارم