2777
2789
عنوان

هزينه هاي ivfدر بيمارستان بهمن🗣

| مشاهده متن کامل بحث + 8941 بازدید | 233 پست

سلام دوستان من ۳۱ سالمه ی پسر ۹ ساله دارم و بعد دیگ باردار نشدم یبار iui نا موفق داشتم همسرم کاملا سالمه ک آزمایشاش ok بود خودمم پریدم منظم و لی خستم از دکتر رفتن میخوام ivf کنم

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍
لیانا جان تاپیک رو خوندم متوجه شدم از دست دادی نی نی هات رو منم 2 هفتس 11 هفته سقط داشتم ...متاسفم . ...

متاسفم  عزیزم 

ایشالا زود زود مامان بشی 

مشکل من هماتوم بزرگ و چسبیدن جفت به رحم بود و به خاطر خونریزی نشتی کیسه آب هم به وجود اومد 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوستان من ۳۱ سالمه ی پسر ۹ ساله دارم و بعد دیگ باردار نشدم یبار iui نا موفق داشتم همسرم کاملا س ...

سلام عزیزم خب شما مشکلی ندارید زیر نظر یه دکتر خوب دارو محرک تخمدان استفاده کنید حتما باردار میشید چرا ivf؟

اصلا بهش فکر نکن چون واقعا کلش استرس 

استرس رو بزار کنار بی خیال باش حتما زود زود باردار میشی 

وسط سیکل هم یه سونو بده که وضعیت تخمدان هم ببینی 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام عزیزم انتقال دادی ؟هزینش چقدر شد ؟باردار شدی به سلامتی?

هزینش نزدیک ۱۵ میلیون اگه اشتباه نکنم 

من رفتم دکتر از همه جا بی خبر دکتر گفت رشدش متوقف شده 8 روزه گفت داروهاتو قطع کن دفع بشه یه سونو هم ...

عزیزم علتش همون هماتوم بوده یعنی ؟ تو سونو اول نگفتن لخته وجود داره 

متاسفم  عزیزم  ایشالا زود زود مامان بشی  مشکل من هماتوم بزرگ و چسبیدن جفت به ر ...

عزیزم مگه سونوگرافی داپلر ندادی که مشخص بشه؟

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
عزیزم علتش همون هماتوم بوده یعنی ؟ تو سونو اول نگفتن لخته وجود داره 

نه هماتوم نبوده نوشته لخته خون و هیالین فقط 

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
عزیزم مگه سونوگرافی داپلر ندادی که مشخص بشه؟

دکترم هیچوقت بهم نگفت 😔

هزینش نزدیک ۱۵ میلیون اگه اشتباه نکنم 

من فقط برای انتقال رو میخوام بدونم ...چون دفعه قبل همه رو با هم دادم با بیهوشی هم بود نمیدونم هزینه فقط انتقال چقدره چون 8 تا جنین دارم 

نه هماتوم نبوده نوشته لخته خون و هیالین فقط 

لخته همون هماتوم هستش حالا نمیدونم چرا تو سونو اینطوری نوشتن 

لخته همون هماتوم هستش حالا نمیدونم چرا تو سونو اینطوری نوشتن 

تو سونو نه جواب پاتولوژی جنین

من فقط برای انتقال رو میخوام بدونم ...چون دفعه قبل همه رو با هم دادم با بیهوشی هم بود نمیدونم هزینه ...

هزینه انتقال واسه من با بیهوشی ۲/۵۰۰ تو بیمارستان بهمن 

تو سونو نه جواب پاتولوژی جنین

اهان ایشالا که طبیعی مامان بشی خودت 

سلام عزیزم خب شما مشکلی ندارید زیر نظر یه دکتر خوب دارو محرک تخمدان استفاده کنید حتما باردار میشید چ ...

فدات عزیزم ولا بی مشکل نمی شیم سونو دادم اصلا مشکلی نیس ولی خستم دیگ میخوام ivf کنم 

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍
هزینه انتقال واسه من با بیهوشی ۲/۵۰۰ تو بیمارستان بهمن 

من کلینک امید میرم ...ممنونم