2777
2789
عنوان

هزينه هاي ivfدر بيمارستان بهمن🗣

| مشاهده متن کامل بحث + 8941 بازدید | 233 پست
سلام دوستان میتونم سوال کنم الان هزینه حدودی ivfبیمارینان بهمن چقدر میشه هم هزینه خود بیمارستان هم ...

سلام عزیزم اون هزینه هایی که تو پست اول گذاشتم رو ببین یه مقدار میاد روش مثلا اگه ۱۴ تومن شده باشه کلا الان فکر کنم ۱۶ هزینش بشه 

بازم بستگی داره چقدر دارو دکتر بده نسبت به ذخیره تخمدانت 

بیا تو تایپیک میکرو ۹۴ اونجا خیلیا تازه رفتن بهمن هزینه های جدید رو میدونن 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۱۰ ساله نازا بودم و پیامای شماهارو خیلی میخونم .پیش خیلی از واسطه ها رفتم کارمو دیر انجام دادن یا پولمو خوردن .از طرف یکی اشناهامون با ماما خانم محرابی و دکتر آتوسا کریمی آشنا شدم که تو تهران هستن بیمارستان لاله  و ویزیت آنلاین هم دارن من خودم شیرازم خیلی به من کمک کردن و توسط ایشون دوقلو باردارم  از طریق تخمک اهدایی واقعا مدیونشون هستم کارمو خیلی سریع انجام دادن و با اولین انتقال باردار شدم.کسایی که نا امیدن حتما برن پیششون جواب میگیرن خدا خیرشون بده

09129677968اینم تلفنشون