2777
2789
عنوان

هزينه هاي ivfدر بيمارستان بهمن🗣

| مشاهده متن کامل بحث + 8941 بازدید | 233 پست
خداروشکر فداتشم خداروشکر...انشالله ک آرامش نصیبت باش همیش🙏🙏🙏

قربونت بشم همچنين 💋💋

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم پسرمو ماه پیش توی 22 هفته از دست دادم عزیزم خدابهمون صبر بده. منم با کلی نذر و نیاز بعد شش سال ب ...

فدات شم انشاالله به زود زود جاش پر بشه خيلي سخته انشاالله هيچ مادري اين غمو تجربه نكنه 

ممنون از دعات 🌹

دليلش رو دكتر گفت؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
فدات شم انشاالله به زود زود جاش پر بشه خيلي سخته انشاالله هيچ مادري اين غمو تجربه نكنه  ممنون ...

نه همه چی تو یه لحظه اتفاق افتاد. جواب آزمایشگاه برام زده هماتوم. اما تو سونویی که شب قبل سقط ازم گرفتن هیچ هماتومی دیده نشد بچه هم بالا بود همه چیزش عالی بود. خود دکترهم تعجب کرد چرا یهو بچم دنیا اومد. آخه من که رفتم بیمارستان لک بینی و اینا داشتم گفتن تو مشکلی نداری شیاف دادن گفتن برو استراحت کن خوب میشی من خودم اصرار کردم بستری شم برای راحتی خیال خودم . که همون شب تو بیمارستان دردای زایمان گرفتم و بچم سالم سالم دنیا اومد تا قلب کوچولوش ایستاد و ازبین رفت 

نه همه چی تو یه لحظه اتفاق افتاد. جواب آزمایشگاه برام زده هماتوم. اما تو سونویی که شب قبل سقط ازم گر ...

دركت ميكنم عزيزم خيلي سخته خيلي 

شايد نشتي كيسه آب بوده چون اونم باعث زايمان زودرس ميشه 

دركت ميكنم عزيزم خيلي سخته خيلي  شايد نشتي كيسه آب بوده چون اونم باعث زايمان زودرس ميشه

نه نشتی نداشت بچه با کیسه آب تو واژن اومده بود خودشون پارش کردن که زودتر بیاد بیرون. جون کند تا از بین رفت بچم 

نه نشتی نداشت بچه با کیسه آب تو واژن اومده بود خودشون پارش کردن که زودتر بیاد بیرون. جون کند تا از ب ...

عزيزم 😔

انشاالله زود زود جاش برات پر بشه و اين غمو فراموش كني خدا حواسش بهمون هست 

عزیزم.خودت بهتری؟؟؟

سلام گلم خوبي ممنون خداروشكر بهترم 

خودت چكارا ميكني ممنوون كه هميشه به يادمي ❤️💋❤️

سلام گلم خوبي ممنون خداروشكر بهترم  خودت چكارا ميكني ممنوون كه هميشه به يادمي ❤️💋❤️

ممنون منم بهترم خداروشکر...عید یه اقدام دارم اگرنشد شاید برلتعیین جنسیت فکرآی وی اف باشم..تودرج حالی خاهری.؟تصمیمت چیه؟؟؟؟

براسلامتی دخترم دعاکنین🙏😭 

ممنون منم بهترم خداروشکر...عید یه اقدام دارم اگرنشد شاید برلتعیین جنسیت فکرآی وی اف باشم..تودرج حالی ...

عزيزم شما كه طبيعي ميشي چرا اي وي اف توكل كن به خدا ايشالاخدا به گل پسر تپل بهت بده 

منم از اين ماه ديگه جلوگيري ندارم دعا كن طبيعي مامان بشم اگر نه كه خرداد ميرم تو سيكل انتقال جنين 

عزيزم شما كه طبيعي ميشي چرا اي وي اف توكل كن به خدا ايشالاخدا به گل پسر تپل بهت بده  منم از اي ...

نمدونم میترسم فاطمه شجره ک دخترشد منم میترسم......انشاءالله ک نیازی ب آی وی اف نباش عشقم..حتمن دعاگوت هستم وانشاءالله ب حق بی بی فاطمه خردادمیری براان تی فداتشم🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

نمدونم میترسم فاطمه شجره ک دخترشد منم میترسم......انشاءالله ک نیازی ب آی وی اف نباش عشقم..حتمن دعاگو ...

اگه خيلي واست مهمه پس برو تو سيكل  اي وي اف فقط يه دكتر خوب پيدا كن ببين تو اينستا پيج دكتر مهرنوش اميري رو برو ببين واسه اي وي اف تو دايركت هم هر سوالي بپرسي پاسخ ميده به نظر من دكتريه كه خيلي وقت ميزاره 

البته انشاالله با همين اقدامت گل پسر بياد تو دلت 

ممنون  از دعات واقعا خودم ديگه توان اي وي اف رو ندارم 

نمدونم میترسم فاطمه شجره ک دخترشد منم میترسم......انشاءالله ک نیازی ب آی وی اف نباش عشقم..حتمن دعاگو ...

واي گفتي خرداد ان تي گريم گرفت يعني ميشه 😭

اگه خيلي واست مهمه پس برو تو سيكل  اي وي اف فقط يه دكتر خوب پيدا كن ببين تو اينستا پيج دكت ...

برام مهمه عزیزم دوتادختردارم ودوروبرمم پره  ازآدپ بی عقل و .......اینستاندارم ولی اسمسوکپیگرفتم حتمن پیگیرهستم عزیزم ممنونم ازت     ...حق داری عزیزم حق داری...واقعا سخته...انشاءالله ک اصلا نیازی ب اون کارانیس فداتشم🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏 ماه اول اقدامته؟؟؟