2777
2789

من ۶ جلسه لیزر دایود انجام دادم موهام بدتر شده خواهش میکنم کسی تو تهران لیزر خوب میشناسه معرفی کنه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ضمنا برای اینکه نتیجه بهتری بگیرین باید از دستگاه لیزر الکساندرایت کندلا اصل آمریکا استفاده کنید.

همون کلینیکی که پست اول معرفی کردم این دستگاه رو داره. کارشونم خیلی خوبه و محیط خیلی تمیز و بهداشتی و آرومی دارن.

ضمنا برای اینکه نتیجه بهتری بگیرین باید از دستگاه لیزر الکساندرایت کندلا اصل آمریکا استفاده کنید. ه ...

شمارشم می ذاری لطفا

عشق فقط یک کلام ،،،، مهدی (ع) .... می شه برای حل مشکلم فقط یه صلوات بفرستی ! خیلی محتاج دعاتونم ...
ضمنا برای اینکه نتیجه بهتری بگیرین باید از دستگاه لیزر الکساندرایت کندلا اصل آمریکا استفاده کنید. ه ...

خودتون رفتین راضی رودی عزیزم.چند جلسه رفتی.کل بدن نمیدونی چند میگیره.فاصله هر دورش چنر روزست.

یعنی موهایه یه قسمتی از ردنم بیشتر شده گلم

من یبار رفتم پرسیدم موهای دستو پامو دید گفت خیلی نازک لیزر نکن چون اثر عکس میزاره و موهاتو کلفت تر میکنه 

برای شما اینطوری نبوده؟

دختر خالمم واسه پشت لبشو لیزر کرد چون نازک بود الان یکم زخیم تر شده

خودتون رفتین راضی رودی عزیزم.چند جلسه رفتی.کل بدن نمیدونی چند میگیره.فاصله هر دورش چنر روزست.

من تازه میخوام برم.

قیمت ها رو باید از دایرکت اینستاگرامشون بپرسی.

تعدا جلسات و فاصله بینش رو هم خودشون براتون مشخص میکنن.

من یبار رفتم پرسیدم موهای دستو پامو دید گفت خیلی نازک لیزر نکن چون اثر عکس میزاره و موهاتو کلفت تر م ...

نه کلا موهایه من بعد ۶ جلسه نرفت و بعضی جاها هم موهاش زخیم بود زخیم تر شد حس میکنم