2777
2789
دکتربهت قرص روغن گل مغربی نداد برای شروع دردات؟ خیلی خوبه

نه.گفت خودمون تو بیمارستان میذارم .خودت نذار

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
مرسی گلم اره گفتم بهش گفت همه چیز نرماله بعضیا اینجوری میشن سوزش معدم دارم چون خیلیم پشت میزمیشینم ب ...

منم سوزش معده داشتم دکترم گفت بعد غذا یه دستتو بزار رو کمرت سمت بالا اونیکیم با نفس عمیق بزار رو همون دستت قسنگ معدت باز گیشه و بهتر میشی من 1هفته شربت معده خوردم بعد هر وعده .سوزشم خوب شد البته شکمم اومدتو این ماه پایین همینم باعث میشه سوزش کم شه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳ هفته روزی ۲ کیلومتر راه میرم کف پام صاف شدهوزانو درد گرفتم.زعفرون وکرچک وگاوزبون هم خوردم تاثیری ن ...

نینیت جاش خوبه دیگه .اخرش اگه دردت نگیره امپول میزنن کوچولو تشریف میاره .اون موقع 1ساعته میاد طولم نمیگشه

نینیت جاش خوبه دیگه .اخرش اگه دردت نگیره امپول میزنن کوچولو تشریف میاره .اون موقع 1ساعته میاد طولم ن ...

امپول فشار همه میگن وحشتناکه.والا نمیدونم .خودمم گیر کردم گفتم تا ۲۸ خرداد نیاد برم بستری بشم

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
وای ک چقدر سخته تیکرت ب آخر برسه و دردات شروع نشه. اصلا هیچ دردی نداری؟

من 1شب که وارد 9ماه شد درد داشتم البته کاذب بود.ولی دیگه نه نداشتم.همینکه نمیدونی کی قراره بیاد ادمو کلافه میکنه

وای ک چقدر سخته تیکرت ب آخر برسه و دردات شروع نشه. اصلا هیچ دردی نداری؟

هفته ۳۶ و۳۷ درد داشتم اما به ۳۸ رسیدم همه دردام قط شد دوروز یبار کمی زیر دلم درد خفیف که جز درد حساب نمیشه فکر کنم توهم

من 1شب که وارد 9ماه شد درد داشتم البته کاذب بود.ولی دیگه نه نداشتم.همینکه نمیدونی کی قراره بیاد ادمو ...

آره

این سزارینی ها ی ویژگی دارن ک برنامشون کاملا مشخصه.اما ما هاج و واجیم ک چی قراره بشه

ی صلوات هدیه کنیم ب مادرای آسمانی