2777
2789
دنده هام دردمیکنه کمر درد دارم شبام اصلا اصلا نمیتونم بخابم کنکورم دارم ازمون استخدامیم هست باید برا ...

به دکترت بگو.منم کم درد داشتم یه قرص کلسیم جداگانه نوشت خوردم اکی شدم.استرسو از خودت دور کن همونم باعث انقباض عضله هات میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای جانم اخراشی شما

اره دعا کن دردام شروع بشه امروز😭

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
شنیدم که تو سه ماهه سوم فشار بالاتر میره برای همین سوال کردم. 

اره بالا میره من ماه ۸ فشارم همیشه  ۸ یا ۹ بود.کلن فشارم پایینه.الان ۱۱

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
به دکترت بگو.منم کم درد داشتم یه قرص کلسیم جداگانه نوشت خوردم اکی شدم.استرسو از خودت دور کن همونم با ...

مرسی گلم اره گفتم بهش گفت همه چیز نرماله بعضیا اینجوری میشن سوزش معدم دارم چون خیلیم پشت میزمیشینم برای درس خوندن کمر دردمیشم استرسم اصلا ندارم ریلکسترازمن خدانیافریده چون سابقه بیماری عصبی دارم خیلی وقته دیگه حرص نمیخورم

ای جان چند هفته ایی طبیعی میخوای زایمان کنی؟

۴۰

اره طبیعی اجباری هستم.

پیاده روی کن .دیگه اخراشی شریت خاکشیر زعفرون بخور میگن از هفته 39 اکیه.

۳ هفته روزی ۲ کیلومتر راه میرم کف پام صاف شدهوزانو درد گرفتم.زعفرون وکرچک وگاوزبون هم خوردم تاثیری نداشته