2777
2789

مامانا من دخترم ۶ سالشه 

با امروز ۶ روزه که هی بدنش تب میکنه هی خوب میشه  البته با تب بر 

سرما خورده بود اسمم داره دکتر فوق تخصصش براش ازمایش نوشت با عکس که آزمایشش نرمال بود عکسشم خوب بود عفونت توی خونش نبود 

دیروز اینا انجام شد 

البته حس میکنه این دوباره مریض شده نمیدونم چرا تبش کامل خوب نمیشه خیلی نگرانم الان داره انتی بیوتیکم میخوره باید خوب بشه ولی نشده کسی بچه اش این طوری بوده بعد یه سوال تب سنج دیجیتالی زیر بغل و باید به عددش اضافه کنیم مال این الان که  داغ بود ۳۶/۲  نشون میده دکتر میگه این تب نیست ۳۸/۵ به بالا تبه

وا خب این عدد که تب نیست خدا روشکر...

تب شدید چه درجه ای بود ؟؟؟؟ چند شب ؟؟؟

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر منم از دوشنبه تب کرده بردم دکتر آنتی بیوتیک میدم بهش هنوز دمای بدنش بعد از ۸ ساعت از استامینوفن میگذره به ۳۷.۹ میرسه

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 
ببخشید اشتباه تایپ شده ۳۷/۲ منظورم بود اشتباه نوشتم

اینم بالا نیست خداروشکر...خواستی تاپیک آخرمو بخون در مورد تبه

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

پسر منم از دوشنبه تب کرده بردم دکتر آنتی بیوتیک میدم بهش هنوز دمای بدنش بعد از ۸ ساعت از استامینوفن ...

شما با چی تبشو میگیرید تب سنج دیجیتالی را کجاش میزارید زیر بغل؟بعد به عددش اضافه میکنید؟این از یکشنبه حودادا اینطوریه دو روز خوب بود دوباره شروع شد از دیروز حس میکنم سه شنبه رفت مدرسه دوباره مریض شده 

شما با چی تبشو میگیرید تب سنج دیجیتالی را کجاش میزارید زیر بغل؟بعد به عددش اضافه میکنید؟این از یکشنب ...

من تب سنج لیزری دارم

اونایی که شما دارید میگن باید نیم درجه اضافه کنی

اگر از نظر مالی مشکلی نداری یه لیزری بخر یه عمر راحتی با این بچه ها 

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 
وا خب این عدد که تب نیست خدا روشکر... تب شدید چه درجه ای بود ؟؟؟؟ چند شب ؟؟؟

الان تاپیکتون خوندم شما الان بچتون خوب شده؟؟والا این از شنبه گاهی بدنش یکم داغ میشد همه روز نه 

بعد یکشنبه زیاد شد بردم دکتر دارو داد گفت اگه تا دو روز تبش پایین نیومد بعد ازمایش بده تبش پایین اومد اوکی بود اصلا تب برم نمیدادیم یه دفعه دیروز عصر دوبار شد ۳۷/۴ و حالت های سرما خوردگی پیدا کرد ابریزش و گرفتگم صدا هم داشت من فکر میکنم سه شنبه رفت مدرسه دوبار سرما خورد اخه اون دو روز خوب بود گیج شدم خودمم دکتذم گفت ازمایشا همه نرمال عکس قفسه سینه هم نرمال 

شما بچتون تبش چند بود با چی تب میگرفتید؟؟

الان تاپیکتون خوندم شما الان بچتون خوب شده؟؟والا این از شنبه گاهی بدنش یکم داغ میشد همه روز نه بعد ی ...

دقیقا برا منم سه شب دماش تا ۳۹ چهل رسید بعد چهارم پنجم سرفه داره و یکم بدنش داغه نه تب مث قبلاً تب بر بالای ۳۸ میگن....انشاا ک همه بچه ها خوب باشند و بچه منم... اصولاً سرفه و آبریزش مرحله آخر مریضی انشاا نگران نباش..

من

با پروفن و دوبارم شیاف زدم