2777
2789
عنوان

خیلی حرکت زشتیه این کار

206 بازدید | 12 پست

وقتی گوشیتو میدی به یکی یه عکس ببینه به جای اینکه همینجوری دوباره تحویل بده بهت میبینی اومده بیرون رفته قسمت کل گالری یا فولدرای دیگه 

یا یه چیزی تو صفحه چت یکی نشون میدی ، یارو میبینه بعدش میاد بیرون کل چتا مشخص میشه و میبینه با کیا صحبت کردی 

یا داره عکس میبینه ورق میزنه 

خب انسان باشرف من میخوام تو همونو ببینی چیکار ب بقیه ی گوشی داری 

به یه سریا باید ابتدایی ترین مسائل رفتاری رو هم یاد بدی 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

وای دقیقاااا

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واای اره

بدم میاد از اینجور ادما 

یه بار به همسایمون یه عکسی نشون دادم دیدم رفته کل گالریمو دید زده

عکسای خودمو رلم هم بود

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واای ارهبدم میاد از اینجور ادما یه بار به همسایمون یه عکسی نشون دادم دیدم رفته کل گالریمو دید زدهعکس ...

وای تازه سوالم میپرسن 🤣🤣

مامان من اینطوریه یه عکسو نشون بدی رفته عکسای دیگه هم سرک کشیده و زومممممممم کرده🤣🤣

🤣🤣🤣

وای هره من همین الان اومدم یه تاپیک بزنم راجب این چیزا من گوشیمو یه لحظه دادم دست یکی میگم امکانش هست ۵ دقیقه ای کاری کرده باشه که هکم کنه؟بعد اگه هک کنه پیامای نی سایت و یعنی خود این کاربریم و میتونه ببینه یا چی دارم میگم و اینا نمیدونم متوجه شدید؟

وای هره من همین الان اومدم یه تاپیک بزنم راجب این چیزا من گوشیمو یه لحظه دادم دست یکی میگم امکانش هس ...

نه هزیزم 

هک ک ب این راحتی نیست