2777
2789
عنوان

ازدواج

741 بازدید | 49 پست

دوستان من یک سال پیش با ینفر اشنا شدم الان رفته سربازی رابطه صمیمانه ای باهاش نداشتم همیشه سرسنگین جوابشو میدادم اما اون طی ی ساال همیشه میگفت دوسم داره و...

الان ی خاستگار دارم دانشجو پزشکیه فرد کاملا مذهبیه برخلاف من

بنظر شما انتخاب درست چیه میشه لطفا راهنماییم کنید؟!

اگه با طرف قبلی قرار مدار نذاشتی به جدیده فکر کن

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با هر کدوم که اخلاقش بهتره بیشتر دوسش داری بیشتر به دلت می شینه 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

ی سال بیچاره رو علاف کردی الانم میخای بری با پزشک؟؟

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

اول از همه اينو بدون كه تو مجبور نيستي بين اين دوتا انتخاب كني

و به نظر من شما مورد اول و دوست نداري چون اگر داشتي به خواستگارت فكر نميكردي.رابطه اي كه يكسال همينطوري مونده يعني بيخوده تمومش كن بره.

در مورد خواستگارت هم بايد باهاش حرف بزني ببيني به هم ميخورين يا نه

صرفا چون پزشكه دليل نميشه آدم خوب و مناسب شما باشه

میگه دانشجوی پزشکی...حالا ممکنه بعدا انصراف بده و پزشک نشه..انقد پزشک پزشک نکنین....شمام خوب فک کن بعد تصمیم بگیر...با پزشکه ازدواج کنیو دلت پیش سربازه باشه زندگیت از هم میپاشه یا با سربازه ازدواج کنی و با خودت بگی شاید با پزشکه خوش بخت تر میشدم...خلاصه خوب فک کن دیگه..صحبت ی عمر زندگیه

من خانم خوشبخت هستم..الان در سال ۱۴۰۰.۵.۱۵ هستم..خدا را شکر میکنم که با کسی که دوست داشتم ازدواج کردم.خدارا شکر میکنم که خانواده همسرم مرا تا این حد دوست دارند..خدارو شکر میکنم که به من یه پسر خوشگل و سالم و باهوش داده است.......خدارا شکر که سال ۹۸ سال رسیدن به معشوقم شد...‌
اول از همه اينو بدون كه تو مجبور نيستي بين اين دوتا انتخاب كني و به نظر من شما مورد اول و دوست ندار ...

اینکه میگین مورد اولو دوس نداری چون اگه داشتی به خواستگارت فک نمیکردم من باهات موافق نیستم...چ ربطی داره...اگه دوسش نداش اصلا این تاپیکو نمیزد

من خانم خوشبخت هستم..الان در سال ۱۴۰۰.۵.۱۵ هستم..خدا را شکر میکنم که با کسی که دوست داشتم ازدواج کردم.خدارا شکر میکنم که خانواده همسرم مرا تا این حد دوست دارند..خدارو شکر میکنم که به من یه پسر خوشگل و سالم و باهوش داده است.......خدارا شکر که سال ۹۸ سال رسیدن به معشوقم شد...‌