توی نی نی سایت در خصوص رفع تیرگی قوزک پا جایی نوشته بود پماد سالیسیک بزنین.لطفا کسی استفاده نکنه از پماد اسید سالیسیک. چون برای رفع آکنه هست و چربی پوست رو کاملا خشک میکنه 😐😐😐
من رفتم دکتر پوست برای خشکی و تیرگی سر آرنج و قوزک. اینارو داد.فعلا که یکهفتس میزنم ۳۰ درصد لااقل بهتر شده و راضیم.
کرم رفع پینه : مارک اوریاژ ( کرم کوراتوزان) یا مارک نوروا ( کرم کراپیل) روزی ۳ بار بزنی رو قوزک یا زانو و روشو جوری بپوشونی که پاک نشه.
من یه نایلون قیچی میکنم ۳ در ۳ و با چسب کاغذی بینی میچسبونم روش.چون جوراب و ... پاک میکنه پماد رو.
ضمنا راه ارزون ترش هم پماد کلوبتازول هستش که اونم تایید میکنم چونکه خاله من داره استفاده میکنه دیروز که عکس بهم داد دیدم گویا تاثیرش اندازه همین پماده که من خریدم.پیشنهاد میکنم اول اینو بگیرین اگر نتیجه نداد کرم رفع پینه رو بخرین.
آبلیمو و سفیدآب و ... هم تاثیر داره ولی صبر ایوب میخاد .
تازشم ابلیمو تاثیر نداره فقط لیموی تازه باید باشه که نصف کنی و هی بشینی تو اینستاگرام وقت بگذرونی و با دستت لیمو رو ماساژ بدی رو قوزک یا زانوت. لیمو تازرو خودم استفاده کردم خیلی خوب بود اما عیبش اینه که لک و سیاهی رو میبره اما بعد از یکی دو هفته چون لیمو چربی پوست رو میگیره.قوزک اخرش خشک میشه. مگر اینکه وازلین بزنی. اونموقع بله لیمو و وازلین هم خوبه.