2777
2789
عنوان

سیاهی قوزک پا😭

| مشاهده متن کامل بحث + 14723 بازدید | 45 پست
خب کرمتو ب ما هم بگوووو😢

عزیزم پماد ترکیبی بود، دکتر نسخه نوشت، داروساز ساخت

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
من همه چی میزنم گاهی وازالین آبلیمو گاهی کرم بره موم یه هفته پست سر هم بزنم خوب میشه تقریبا 

منم میزنم ولی خوب نمیشه.من تو حموم با سنگ ما میسابم.ینی بخاطر اینه ک خوب نمیشه؟نباید اینکارو کنم؟

(حالی خوش باش و عمر بر باد مده)#توکلت علی الله  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا همین بود، آرد گندم معمولی با تخم مرغ، چیز دیگه اضافه نمیکرده، روشو میبسته و صب که پامیشده میشس ...

اهان.مرسی عزیزم😍

نمیشه عکسشو بذاری؟

مال چند سال پیش بود، الان نه نسخه رو دارم نه پمادو

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
شما هم نسخه رو نداري؟

نه اگه داشتم ک اینجا نبودم.داروش رو انداختم دور.حالا باز اگه پیدا کردم برات پی وی میفرسم.الان خابگاهم.ده روز دیگع چک میکنم 

منم میزنم ولی خوب نمیشه.من تو حموم با سنگ ما میسابم.ینی بخاطر اینه ک خوب نمیشه؟نباید اینکارو کنم؟

نه سنگ پا چرا به نظر من نکن این کار را قشنگ شب چربش کن یا پلاستیک ببند صبح بشورش یا سفید اب

هرکی هرچی دلش میخواد میگه، آخرش میگه من دلم صافه...انگار دل ما فرفریه  
نه سنگ پا چرا به نظر من نکن این کار را قشنگ شب چربش کن یا پلاستیک ببند صبح بشورش یا سفید اب

باشه عزیزم.ممنونم از نظرت

باشه عزیزم.ممنونم از نظرت

راستی من زینک اکساسد را که گفتن گذاشتم پلاستیک بستم چهار ساعتی الان یکمی روشن شده ولی باید تکرار کنم بازم شما هم امتحان کن

هرکی هرچی دلش میخواد میگه، آخرش میگه من دلم صافه...انگار دل ما فرفریه  
راستی من زینک اکساسد را که گفتن گذاشتم پلاستیک بستم چهار ساعتی الان یکمی روشن شده ولی باید تکرار کنم ...

اخه زینک اینقد خودش سفید هست ک من احساس میکنم بیشتر میپوشونه سیاهی رو و طرف ب اشتباه فک میکنه سیاهی رفع شده...من بعد از لیزر ک زینک میزنم با اینکه میرم حمام بازم تا چند روز بخاطر زینک روی پوستم بدنم روشنتر میشه