2777
2789
میگم امکانش هست هفته ی دیگه طولش زیاد شده باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نه زیاد که نمیشه واس من هر سری کمتر شد دکتر گفت بچه ینگین بشه باز میشه سرکلاژ شدم.تا وقتش نگذشته فکراتو کن چون تا زمان خاصی میشه سرکلاژ کرد

استراحت مطلقی الان؟ببخشید نزدیکی هم ندارین؟

استراحت مطلق نه ولی کارم نمیکنم بیشتر خوابیدم ؛ دکترم گف ایرادی نداره ولی من میترسم حالا این سری میخام باز از دکترم بپرسم 🙈🙈

گر نگهدار من انست که من میدانم ؛ شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🤰🤰🤰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شالله  ممنون از جوابت

خواهش میکنم 

😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
استراحت مطلق نه ولی کارم نمیکنم بیشتر خوابیدم ؛ دکترم گف ایرادی نداره ولی من میترسم حالا این سری میخ ...

من خودم برام مهم نیست.ولی میترسم شوهرم بیراهه بره.کاش میشد همون زندگی عادی رو داشت

من خودم برام مهم نیست.ولی میترسم شوهرم بیراهه بره.کاش میشد همون زندگی عادی رو داشت

عزیزم همش که نزدیکی نیس از راه های دیگه بهش توجه کن 

بچه ها مت۱۲هفته تو ان تی گفتن۳۶ خوبه؟ میگسد هرچی بگذره کمترمیشه طولش که خیلی بده

اگه همین ۳۶ بمونه و کمتر نشه خوبه فک کنم ؛ اما دکتر من گف من زیر ۴۰ رو سرکلاژ میکنم 

حالا شما استراحت کن و دوباره چک کن

اگه همین ۳۶ بمونه و کمتر نشه خوبه فک کنم ؛ اما دکتر من گف من زیر ۴۰ رو سرکلاژ میکنم  حالا شما ...

گلم من زنگ زدم به مامام گفت کی گفته برو اصلا استراحتم نکن 

چه دکتر بدی داری نمیشه ک الکی به هرکی برسه سرکلاژ کنه

گلم من زنگ زدم به مامام گفت کی گفته برو اصلا استراحتم نکن  چه دکتر بدی داری نمیشه ک الکی به هر ...

اتفاقا اصلا سخت گیر نیس ؛ انقدر ارامش داره که خودتم ارامش پیدا میکنی ؛ دکترم میگف اگه کسی زیر ۴۰ باشه و مثل من شرایطش خاص باشه سرکلاژ میکنه اخه من جفتم خیلی پایین بود از اول بارداری تا الان لکه بینی داشتم 

الان با سرکلاژ خیالم راحته ؛ استرسم خیلی کمتر شده ؛ بنظرم هرکسی باید به دکترش اعتماد داشته باشه و هرکاری کنه که استرس نداشته باشه 

من نمیخاستم استراحت مطلق بشم گرچه الانم استراحتم ولی خیالم راحته 

شما هم بنظرم واسه سونو انومالی باز سرویکستو چک کن 👌

😗😗😗

اتفاقا اصلا سخت گیر نیس ؛ انقدر ارامش داره که خودتم ارامش پیدا میکنی ؛ دکترم میگف اگه کسی زیر ۴۰ باش ...

خب شرایطت خاص بوده اینو بگو

من الحمدالله لک و اینا اصلا نداشتم عزیزم

جفتو از کجا میفهمی پایینه؟؟؟همون ان تی میگه؟