بعدش چقدر باید استراحت کنم؟ میشه بعدش فعالیت روزمره داشت؟
خطرناك نیست و عمل راحتیه بعدش فقط كمی لكه بینی داری كه اونم زود خوب میشه.درد هم نداره.فعالیت روزمره بستگی به نظر دكترت داره،من دوقلو باردار بودم و سركلاژ شدم دكتر گفت فقط تا سرویس بهداشتی میتونی راه بری.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم میزنم از اول بارداری میزدم اما دکترم گفت هفتهی دیگه بیا اگه کم شده باشه باید سرکلا ژ کنی. شما تا ...
طول سرویکس من از اول تاالان که هفته ۲۶ام همیشه بین ۳۰تا۳۳بوده قراره تاآخر۳۴هفته بزنم آمپولو،درحال حاضرمشکلم کمردردشدیده دکترم میگه طبیعیه ولی من خیلی میترسم خداینکرده زایمان زودرس کنم😢😭
من سرویکسم 30بود دو تا دکتر رفتم گفتن باید سونو واژینال بشی که اندازه دقیقش مشخص شه سونو شدم و 25بود سر کلاژ شدم اگه 30 سونو شکنی بوده حتما واژینال سونو شو
هیچ عارضه ای نداره؟ اگه هیچ عارضه ای نداره برای اطمینان لنجام بدم؟
اگه دكتر بهت گفته انجام بده،من بعد از سركلاژ تا یه هفته قلل از زایمان هر شب شیاف پرولوتون میزدم و هفته ای یه آمپول پرولوتون،طول سرویكس منم 30 بود ولی چون دوقلو بودن دكتر تا سونو رو دید فرستادم برا عمل.