2777
2789
برای مامانیت صلوات فرستادم ان شاالله که همیشه براتون اتفاقای خوب بیفته

خیلی خیلی ممنونم عزیزمممم❤❤😍

😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
بعدش چقدر باید استراحت کنم؟ میشه بعدش فعالیت روزمره داشت؟

خطرناك نیست و عمل راحتیه بعدش فقط كمی لكه بینی داری كه اونم زود خوب میشه.درد هم نداره.فعالیت روزمره بستگی به نظر دكترت داره،من دوقلو باردار بودم و سركلاژ شدم دكتر گفت فقط تا سرویس بهداشتی میتونی راه بری. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ عارضه ای نداره؟ اگه هیچ عارضه ای نداره برای اطمینان لنجام بدم؟

چه عارضه ای مثلا

باید به حرف دکترت گوش بدی عزیزمم 

به دلیل اینکه هرچی هفته ی بارداریت بره بالاتر دهانه رحمت کوتاه ترمیشه طول سرویکست میاد پایین ترخدانکرده زایمان زود رس میاره 

😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
منم میزنم از اول بارداری میزدم اما دکترم گفت هفتهی دیگه بیا اگه کم شده باشه باید سرکلا ژ کنی. شما تا ...

طول سرویکس من از اول تاالان که هفته ۲۶ام همیشه بین ۳۰تا۳۳بوده قراره تاآخر۳۴هفته بزنم آمپولو،درحال حاضرمشکلم کمردردشدیده دکترم میگه طبیعیه ولی من خیلی میترسم خداینکرده زایمان زودرس کنم😢😭

طول سرویکس شما چند بود؟

۳۲ عزیزم؛  ولی چون جفتم خیلی پایین بود و لکه بینی داشتم دکترم گف بهتره سرکلاژ بشی

گر نگهدار من انست که من میدانم ؛ شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🤰🤰🤰
هیچ عارضه ای نداره؟ اگه هیچ عارضه ای نداره برای اطمینان لنجام بدم؟

اگه دكتر بهت گفته انجام بده،من بعد از سركلاژ تا یه هفته قلل از زایمان هر شب شیاف پرولوتون میزدم و هفته ای یه آمپول پرولوتون،طول سرویكس منم 30 بود ولی چون دوقلو بودن دكتر تا سونو رو دید فرستادم برا عمل.

چه عارضه ای مثلا باید به حرف دکترت گوش بدی عزیزمم  به دلیل اینکه هرچی هفته ی بارداریت بره ...

ممنون از جوابت عزیزم

من کلن خیلی نگرانم

شما می دونی دلیل کاهش طول سرویکس چی هست؟

میگم امکانش هست هفته ی دیگه طولش زیاد شده باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

عزیزم هرچی بگذره طولش کمتر میشه و هر چی وزن جنین زیاد بشه فشار بیشتر میشه و خطرناکه پس بحرف دکترت گوش کن

گر نگهدار من انست که من میدانم ؛ شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🤰🤰🤰
ممنون از جوابت عزیزم من کلن خیلی نگرانم شما می دونی دلیل کاهش طول سرویکس چی هست؟

فک میکنم یه چیز ارثی باشه و به دلیل شل بودن دهانه باشع 

نگرانی نداره من خودم بعد سرکلاژ تو هفت ماهگیم برف بازی هم میکردم خیابونمم میرفتم تفریح ،بسپار بخدا ایشالاکه صحیح و سالم میاد بغلت نی نی ت