2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله خدادلتو شادونه بچه هات در آینده به ترین جایگاه برسن وشما هم بهشون افتخار کنی عزیزم این روزا همه مردم مشکلات زیادی دارن ولی خب آدم باید خودشو بسپاره به خدابرای زندگیش تمام تلاششو بکنه

چی شده گلم بگو تا تخلیه بشی

با دو تا بچه  و باردار تک و تنها رفته یه شهر دیگه شوهرم.یه تلفن نمیزنه شماره ای که ازش دارم هم میگه در دسترس نیست .نمی‌دونم چرا حس می کنم پیچونده .دلم می خواد خفه اش کنه ام 

با دو تا بچه و باردار تک و تنها رفته یه شهر دیگه شوهرم.یه تلفن نمیزنه شماره ای که ازش دارم هم میگه ...

بخاطر هیچ کس خودتو اذیت نکن می‌دونم سخته اما صبوری کن 

شاید آنتن نیست 

حتی اگر پیچونده تحمل کن

انشالله خدادلتو شادونه بچه هات در آینده به ترین جایگاه برسن وشما هم بهشون افتخار کنی عزیزم این روزا ...

مشکل نیست گلم فاجعه است .همه مسئولیت بار زندگی خواهر شوهر وبردارشوهرا رو دوش شوهر من وای وقتی نیست حتی یه زنگ نمی‌زنن ببینن زن و بچه اش مرده یا زنده ،خودم یه خواهر دارم که اصلا جز خودش هیچ کس براش مهم نیست بی احساس ،یه‌مادز مریض و داغون که بعد فوت بابام باید بره سر کار تا خرج خودش بده .خودم از پس خودم بر میام تنهایی ولی وقتی باردارم شوهر لعنتیم می تونه نره ،نه اینکه نه ماه باردارم پنج ماهش نباشه .خدا ازش نگذره 

اگه بتونی براش یه دوره ی همسرداری آقایان تهیه کنی وبهش برسونی عالی میشه اونوقت میفهمه چه ظلمی به شما کرده

برو کانال تنها مسیر آرامش تو ایتا عضو شو 

گوگل بزنی میاره 

دوره ی همسرداری خانومها و آقایون داره اول برو کانال تجربه ها که رایگانه ببین بعد اگه دوست داشتی تو کلاساش شرکت کن خیلیا رضایت دارن و مشکلاتشون رفع شده حتما برو دعام میکنی عزیزم 

دوست من میگه با این دوره زندگیم بهشت شده 

مشکل نیست گلم فاجعه است .همه مسئولیت بار زندگی خواهر شوهر وبردارشوهرا رو دوش شوهر من وای وقتی نیست ح ...

انشالله خدا دلتو آروم کنه واقعا خیلی سخته ولی خواهش میکنم نا امید نشو به خاطر بچه هات 

اگه بتونی براش یه دوره ی همسرداری آقایان تهیه کنی وبهش برسونی عالی میشه اونوقت میفهمه چه ظلمی به شما ...

دلت خوشه عزیزم حتی کلیپ براش بفرسم نگاه نمی کنه .خودش استاد همه ی این چیزهاست .از اونا بیشتر می‌دونه ،ولی عالم بی عمل به چه ماند ...علمش رو داره  که نباید ولی عمل نمی کنه .از اون بدتر اینه که نمی دونم چم شده که نمی تونم بهش بگم نه  و‌جلو‌کار اشتباهش وایسم .با اینکه می دونم باید بگم نه .انگار قفل می زنن دهنم رو  🥲می دونم داره دروغ می گه یه وقت هایی‌ ولی تغافل می کنم .نمی دونم خسته شدم یا ترسو یا دیگه جونی‌ ندارم  که فقط در انتظار مرگ دارم به این زندگی کوفتی ادامه میدم 

بچه هات ناخواسته هستن؟

شوهر خواسته بوده بیشتر  .واسه اینکه منو بشونه تو خونه راحت و‌نتونم تکون بخورم .بخاطر اینکه ادامه تحصیل ندم .سرکار نرم ،از خودش جلو نیفتم،خلاصه یه مانعی باشه برای اینکه زیر دستش بمونم و بدبخت باشم راه فراری واسه ام نباشه 

دلت خوشه عزیزم حتی کلیپ براش بفرسم نگاه نمی کنه .خودش استاد همه ی این چیزهاست .از اونا بیشتر می‌دونه ...

حتما برو تو این کانال با 100 هزار تومان مشاوره میدن وکمک میکنن

دوره ی همسرداری خانومها و خودت بخون آروم میگیری

احتمالا یه جای کارتون اشتباهه 

حتما برو مطالعه کن تشخیص میدی مشکل از کجاس