2777
2789
عنوان

همسرمهربان من❤

249 بازدید | 32 پست

سلام

همسرم خیلی آقا و مهربونه

و دست دلباز(خداروشکر💚)

ما وضع مالیمون خداروشکرخوبه

ولی وضع مالی پدرم خوب نیست متاسفانه

و اوضاع کاریش اصلا خوب نیست

پسرهم نداره و 6تاخواهریم

بقیه دامادها هم همیشه خیلی کمک حالشن

و اوناهم خداروشکر وضعیت مالی خوبی دارن

شوهرمنم هروقت لازم باشه کمک میکنه همیشه

حالاامروز بهم گفت فردا که میخوایم بریم خونه پدرت اول بریم براشون یه مقداروسیله بخریم

حالامن نمیدونم مواد سوپرمارکتی بخرم

یا خشک بار

یا تره بار

میشه کمک کنید 

کدومش بنظر شما بهتره؟؟

😐واسه اولین بار قرار بود موهای مشکیمو هایلایت کنم و بسیییی خوشحال بودم‌و لحظه شماری میکردم و چقدددر واسه اولین بار قرص جلوگیری خوردم‌که پریود نشم یوقت که رنگ موهام خراب شه...ازبدشانسی من که شوهرم راضی شد بلاخره رنگ کنم کروووونا😑😑😑😑😑اومد و همه چیزو خراب کرد😐😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول بگم که پدرجان خیلی خدشبخت هستن که پسرخوبی خدا بهشون داده واقعا داماد یعنی این 

ببین پدرجون چی نیاز دارن براشون بگیر 

ننیدونم تنها زندگی میکنن؟؟اشپزی کی میکنه؟

کاربر قدیمی هستم .(آفتاب)😊کارهای تم تولد انجام میدم.از 1388اینجام

نمیتونم به مامانم بگم

وگرنه قبول نمیکنه که بخریم

چون خجالت میکشه 😔

خودمون همیشه وقتی خریدیم یواشکی به مامانم میدم که پدرم متوجه نشه

خجالت میکشه پیش داماداش فداش شم😔😖

😐واسه اولین بار قرار بود موهای مشکیمو هایلایت کنم و بسیییی خوشحال بودم‌و لحظه شماری میکردم و چقدددر واسه اولین بار قرص جلوگیری خوردم‌که پریود نشم یوقت که رنگ موهام خراب شه...ازبدشانسی من که شوهرم راضی شد بلاخره رنگ کنم کروووونا😑😑😑😑😑اومد و همه چیزو خراب کرد😐😐
اول بگم که پدرجان خیلی خدشبخت هستن که پسرخوبی خدا بهشون داده واقعا داماد یعنی این  ببین پدرجون ...

ممنون عزیزم لطف داری❤

مادرم هم هستن

ولی وسیله براشون میخریم که یه کمک خرجی بشه