2777
2789
عنوان

تاپیکـ جاری پردردسرمن رومیخوندم....

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 32 پست

تعجبم از اینه واکنش شون درباره کتک خوردن تحقیر شدن له شدن بی دلیل یه زن با 

واکنش هاشون درباره مردانگی این آقا وسخاوتی که حالا ب مذاق خانم درست یا غلط خوش نیومده و راههای بهتری برا تعدیلش  هست برابره.....

همسر این آقا معلوم بود برا خانمش خیلی حرمت قائله اما دستش هم بازه و دلش بزرگ 

بعضی کار برا نفرین میکردن جاری و 

شوهر ایشون و 

جاری هدیه دریافت کرد تشکر کرد 

خدایی شماها بهتون هدیه بدن دعوا میکنید با طرف عایا

ببین درکل زندگی خوبی داره ولی میتونه ب شوهرش بگه خب عروسبشونو گرفتی حق پدری ادا شد دیگ بیخیالشون شو ...

من كه اصلا حرفي تو اون تاپيك نزدم كه جاش باشم يا نباشم فقط گفتم زياد افر ميدهه يعني حد و مرز رو رد كردهه بعدش هم رفتم خوابيدم تا الان شما تاپيك گذاشتي گفتم تقصير جاري نيست اين با شوهرش مشكلي رو بايد حل كنه نه با جاري اصلا تاپيك ايشون عنوان خوبي نبود ،ديگه هم نخوندم كه چي گفتن ملت ،هر كس بايد خودش عقل و شعور داشته باشه بدونه تو اين مواقع از چه راهي برهه به نتيجه برسه 

مهربان باشیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تعجبم از اینه واکنش شون درباره کتک خوردن تحقیر شدن له شدن بی دلیل یه زن با  واکنش هاشون درباره ...

دقییییییقااااااااا 

من با کاربری قبلیشم بهش گفتم حیفه زندگیت بااین حرفای خونه خرابکنی زندگیتو داغون نکن

💚🌱

اره عزیزم درست میگی کاملا

من خودم مادرم با اينكه شوهرم هميشه باهام بود با هزار تا دردسر و غريبي و كار بيرون و كار خونه پسرم رو بزرگ كردم براي اينده بهتر و اگه در اينده پسرم قدرت زحمات ما رو بدونه خيلي خوشحال ميشم و بايد هم بدونه حالا با احترام با رعايت حد و حدود نميدونم شايد نياز مالي پيدا كنم اگه كسي كه براش زندگيم و جوونيم و اسايش و ارامشمون رو داديم حواسش با رعايت همه جوانب بهمون نباشه واقعا ناراحت ميشم بنايراين من هيچ وقت هيچ وقت زبون بد براي كمك به پدر و مادر و أفراد نيازمند نميذارم حالا خواهرش باشه يا مادرش ولي خب بعضي وقتا زيادي مردا زنها رو حساس ميكنن كه با جونم و عزيزم حل ميشه .من بيست و هشت سال زندگي ميكنم شوهرم با داد و بيداد از خودش بدتر خودش ميشه ولي زبون خوش جون هم ميدهه.

مهربان باشیم
من خودم مادرم با اينكه شوهرم هميشه باهام بود با هزار تا دردسر و غريبي و كار بيرون و كار خونه پسرم رو ...

انشالله ک پسرت قدرشناسه زحماتتون باشه.

همه ی مرداهمینن .کافیه کمی باهاشون همراه باشی .

💚🌱

انشالله ک پسرت قدرشناسه زحماتتون باشه. همه ی مرداهمینن .کافیه کمی باهاشون همراه باشی .

زنده باشي انشالله عزيزان همه صالح و سالم باشند و بخصوص شما عزيزم ،دقيقا بايد با مرد رَآه اومد هر كي قلق خودش رو دارهه راهكاراي اينجا واقعا بعضي وقتا خونه راب كن هست 

مهربان باشیم

لطفا شعار ندین چون شوهره خوبه و کم نمیزاره ایراد نداره.کاملا مشخصه قدرنشناسن وگرنه چه ایرادی داره کمک کنه اونارو.

پدرمن همینطور بود و عموها وزنهاشون بسیار قدرنشناس.

همشونو دوماد کرد کار داد حتی بچه ها.

ولی نابودش کردن هم مارو هم خودشو.تا روزی که زنده بود فقط سواستفاده میکردن.بقدری لاشی و مفتخور بودن کار نمیکردن دیگه و پی عیاشی پولای بابام بودن.

بزارین جلو سواستفاده چیها رو بگیره تا مثه ما یه عمر نابود نشه.

😆😆😆😆😆😆
لطفا شعار ندین چون شوهره خوبه و کم نمیزاره ایراد نداره.کاملا مشخصه قدرنشناسن وگرنه چه ایرادی داره کم ...

من نمیگم ک شوهرش باید بده

ب مادرش بله چون کسی رونداره حق وحقوقی نداره

ولی ب برادرش ن نبایدبده

ولی راهش اینایی ک تواون تاپیک گفتن نیست.فقط زندگی خودش تباه میشه.بی سیاسته یکم

💚🌱

شوهرش واقعا اعصاب خورد کن بود وخودش زنشو تحریک میکرد .از حد گذرونده شوهرش .

هوای مادرشو داشته باشه اما قرار نیست هرجا سفر میرن یا مهمونی مادره هم ببره .مادره باید خودش مستقل باشه حالا سالی یکی دوبار خانوادشم مسافرت ببره نه هر دفعه .

چرا هرچی برای زنش میگیره برای خواهرش هم باید بگیره ؟

جوری رفتار کرده این شوهر که فاطمه فکر میکنه اولویت چندم زندگی شوهرشه 

شوهرش باید قانون مدار به خانوادش کمک کنه 

این دختر با ی نفر ازدواج کرده نه با ی قوم که ی مسافرت دوتایی نمیتونن داشته باشن 

بعدم پسره ۳۴ ساله رفته دختره کم سن گرفته باید به دلش تا حدی راه بیاد 

شوهرش واقعا اعصاب خورد کن بود وخودش زنشو تحریک میکرد .از حد گذرونده شوهرش . هوای مادرشو داشته باشه ...

ببین دوستم من نظراتو گفتم.خیلیا با کارشوهرش مخالف بودن اما منطقی بهش میگفتن ولی ی عده....

خودت اگ خونده

ه باشی میبینی چیا گفتن

کلا توتاپیکا زیادن اینا.ولی درکل دربرابر خیلی ازمشکلاتی ک اینجا بازگومیشه مشکل این دوستمون چیزی نیس .

💚🌱

ببین دوستم من نظراتو گفتم.خیلیا با کارشوهرش مخالف بودن اما منطقی بهش میگفتن ولی ی عده.... خودت اگ خ ...

اره بعضی نظرا خیلی تند وتحریک کننده بود .به هر حال اینم ی مشکله دیگه فقط نوعش با بقیه فرق میکنه .ولی منم خیلی از رفتار شوهر فاطمه بدم اومد .