2777
2789

تو تاپیک قبلم گفتم ک باید برم سونو ک بارداری پوچ رو تایید کنه.  متاسفانه با امیدی کم رفتم سونو و اونم گفت ک بله بارداری پوچه و باید سقط بشه. 

منم هیچ درد یالکه بینی نداشتم. رفتم دکتر قرص سایتوتک داد و دو روز پیش استفاده کردم و لخته های بزرگ اندازه و شکل جگر دفع کردم با درد فراوان... و ی چیز سفید رنگ ژله ای بود ب اندازه ی دو بند انگشت.. 

اگ کسی بارداری پوچ داشته میشه کمکم کنه؟ 

شمام همینجوری دفع کردین؟ 

من فک میکردم چون پوچه و فق ی کیسه خالیه ی چیز کوچیک دفع میشه و تمام... 

آن دست که ماه را نشان میداد، ماشه را کشید....!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من بارداری پوچ داشتم تا هفته ده صبر کردم ، بعدش دیگه جوشونذه اویشن خوردم خونریزی هم شروع شده بود  فردا شبش چنان شدید شد که با جیغ و داد لخته دفع میکردم و به شدت میپاشید که دیگه نزدیک بود بیهوش بشم اورژانس اومد بردم بیمارستان دو روزم بستری بودم، پوچ بودا ولی تا دم مرگ بردم

قبلا خوش میگذشت... ولی الان خوشم که میگذره...

من با داروی گرم بارداری پوچمو خاتمه دادم سه روز طول کشید افتادم به خون ریزی با داروها تا سه روز لخته های اندازه نارنگی با زور ازم خارج شد بعدش دوتا لخته اندازه جگر ازم خارج شد ولی چیز سفید ندیدم تا بیست پنج روز دقیق خون ریزی داشتم ک روز ۲۵انقدر دارو گرم خوردم ی لخته سفید اندازه چهار بند انگشت خارج شد خون ریزی قطع شد

معجزخدام معلوم نشد چراکاربریمو ترکوندن 😡ﻗﻮﯾﺘﺮﯾﻦ ﺍﺩﻡ ﺩﻧﯿﺎ " ﺩﺧﺘﺮ ﺍﯾﺮﺍنیه" ﮐﻪ ﺑﺎ ﻭﺟﻮﺩ دیدن یا شنیدن ﺗﺠﺎﻭﺯ ﻓﺮﺩﻱ ﻭ ﮔﺮﻭﻫﻲ ﻭ ﺍﺳﻴﺪ ﭘﺎﺷﻲ ﻭ ﮔﺸﺖ ﺍﺭﺷﺎﺩ …!! ﻭ ﻣﺰﺍﺣﻤﻬﺎﻯ ﺧﻴﺎﺑﻮﻧﻲ و فشارهای خانوادگی و نامردی ها و هزار جور ترس و وحشت اجتماعی …!! و ﺯﻭﺭ ﮔﻴﺮﻱ …!! و ﻗﺘﻞ…!! ﻭ ﻫﺰﺍﺭ ﺧﻄﺮ ﺩﻳﮕﻪ …!! ﻫﻨﻮﺯﻡ که هنوزه ﺗﻮ ﺍﻳﻦ ﻣﻤﻠﮑﺖ ﺩﺭﺱ ﻣﻴﺨﻮﻧﻪ …!! ﻭﺭﺯﺵ ﻣﻴﮑﻨﻪ …!! ﺭﺍﻧﻨﺪﮔﻰ ﻣﻴﮑﻨﻪ …!! ﮐﺎﺭ ﻣﻴﮑﻨﻪ …!! دوست میشه …!! ﻋﺎﺷﻖ ﻣﻴﺸﻪ …!! ﺍﻋﺘﻤﺎﺩ ﻣﻴﮑﻨﻪ …!! خواهری میکنه…!! دلسوزی میکنه …!! ﻣﺎﺩﺭ ﻣﻴﺸﻪ …!! ﻭ سعی میکنه که با تمام وجودش به فرزندش یاد بده که: * ﺁﺩﻡ !* ﺑﺎﺷﻪ ولی باز هم … هیس دختر ها فریاد نمی زنند… سلامتی همه دخترای دلپاک و با شرف

نرو دکتر بذار ی ماه بگذره پریود بشی و زیادتر از پریودهای همیشگیت خواهی شد همه چی دفع بشه بعد برو فقط سونو نگاه کنه چیزی نمونده باشه من خودم اینکار رو کردم

خدایا دوستت دارم...
میرم حتما... اخه من خونریزیمم خیلی کم شده در حد پریود هم نیست

خوبه پس دیگه داری پاک میشی، بقایای کمی مونده که با همین خون ها دفع میشه و راحت میشی

قبلا خوش میگذشت... ولی الان خوشم که میگذره...
من با داروی گرم بارداری پوچمو خاتمه دادم سه روز طول کشید افتادم به خون ریزی با داروها تا سه روز لخته ...

عزیزم متاسفم واسه تجربه تلخت. 

من درد وخونریزیم کم شده تازه دو روز از مصرف قرصا گذشته 

ممکنه کامل دفع شده باشه؟ 

آن دست که ماه را نشان میداد، ماشه را کشید....!