2777
2789
عنوان

معرفی کتاب های مفید

51 بازدید | 12 پست

سلام دوستان، خیلی وقتا پیش میاد به هم کتاب معرفی میکنیم ولی اکثرا در حد اسم کتاب و نویسنده اشه که به نظر من خیلی کمک نمیکنه، میشه اگه وقتش و دارین کتاب های خوبی که خوندین و با توضیح چن خطی راجع به موضوعش و مفهوم کلیش معرفی کنید، طوری که از توضیح شما بقیه راغب به خوندنش بشن، ترجیحا رمان و حوزه تخصصی روانشناسی نباشه، امیدوارم تاپیک خوبی بشه و البته پرمحتوا

۴ اثر فلورانس و دوس دارم 

همه بار اول ثبت نام کردن پس انقد نگیدکاربریت یا عضویتت مبارک از نظرم خوشت نیومد مشکل خودته سوال کردی  از قضاوت متنفرم پس ن بکن ن میکنم قبل از هر حرفی یکم فکر کردن بد نیست

سوپ جوجه برای روح 

همه بار اول ثبت نام کردن پس انقد نگیدکاربریت یا عضویتت مبارک از نظرم خوشت نیومد مشکل خودته سوال کردی  از قضاوت متنفرم پس ن بکن ن میکنم قبل از هر حرفی یکم فکر کردن بد نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتاب مردان مریخی زنان ونوسی، در مورد ویژگی های خانم ها و آقایون که در جهت بهبود روابط زناشوییه، تو فصل های مختلف کتاب این ویژگی ها رو توضیح میده و اغلب واکنش خانم ها و آقایون با هم متفاوته و درکل میخواد کمک کنه که  ویژگی های طرف مقابلمون رو درست بشناسیم و تو شرایط مختلف درست برخورد کنیم

کتاب مردان مریخی زنان ونوسی، در مورد ویژگی های خانم ها و آقایون که در جهت بهبود روابط زناشوییه، تو ف ...

به نظر من این کتاب یه مطلب جامع از هر سخنرانی و وویس و کلیپیه که تا حالا در مورد تفاوت های زن و مرد دیدین و شنیدین

میشه یه لطفی کنید و یه توضیح کوتاهم بدین

داستانای زیبایی داره 

انرژی مثبت و حال خوب

ببخشید چپکی افتاو😅