2777
2789

چیکار کنم الان از دکتر اوردم کف دست و پاشم آفته. هیچی نداد دکتر واسه زبونش و لثه ش . فقط چرک خشک کن و یه پماد واسه بدنش و یه شربت . چی بدم غذا بهش چیکار کنم بچه اب شده اصلا

4 سالشه

تغییر کردن در زندگی همانند هم زدن غذا در اشپزیست! انسانی که تغییر نکند. ته میگیرد . تلخ میشود. و میسوزد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ابلمیو نمک غلیظ قاطی کن ۱۰ ثانیه نگه داره تو دهنش ۵ بار تکرار کنه تمااااام خوبه خوب شده

میسوزونه که😳

تغییر کردن در زندگی همانند هم زدن غذا در اشپزیست! انسانی که تغییر نکند. ته میگیرد . تلخ میشود. و میسوزد.
پوست هندونه سفیداشو بتراش بگو بخوره مییییره ک میییییره

جدی؟

چجوری یعنی پوست هندونه سفیدی زیر قرمزه دیگه؟

جدی؟ چجوری یعنی پوست هندونه سفیدی زیر قرمزه دیگه؟

اره من شوهرمم اینجوره میگه هندونه ک میخورم خوب میشه سفیداشو میتراشه میخوره یکمم رو افتم بتونه نگه داره قورت بده بهتره

کرونا مادرمو آسمونی کرد و منو زمین گیر...مادر دلتنگتم 😭
دستو پاش دور دهنشوداخل دهنش رو زانوشه ؟حالت جوشهای چرکی ؟

اره 

كمبود ويتامين هم ميتونه باشه 

حتما ازمايش بده

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊