2777
2789

سوال شد برام

من خودم نمیخونم میخوام نظر شمارو بدونم

میگن چون از زیر مژه میزارن و با فاصله از ریشه هست مشکل نداره

یا یکی دیگه میگفت مژه که اجزای صورت نیست

خواستم نظر شمارو بدونم

کاربری دست ۲ نفر هست ، اعصاب ندارم فحش بدی توهین کنی نینی یار تگ میکنم

فرقے نداره ڪجاے بدنہ، ڪاشت ناخن ومژه مثل همہ،انگارے یہ مقدار چسب ڪف دستت ریختہ چڪارش ميڪنے باهمون وضو میگیرے؟

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن اصلااعزیزم نمیشه

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

یه حاج آقایی میگفت

ناخن مصنوعی بزارید ،لاک بزنید، اکستنشن مو بزارید،اکستنشن مژه بزارید، نماز رو اگه به خاطراین میخواهید ترک کنید ، گردن من، باهمه ی اینها، نماز رو بخونید، قبوله .....

یه حاج آقایی میگفتناخن مصنوعی بزارید ،لاک بزنید، اکستنشن مو بزارید،اکستنشن مژه بزارید، نماز رو اگه ب ...

ڪدوم حاج آقا؟😳😳

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم
فتوای جدیده؟!معادل آب در هاون کوبیدن

اونی که نمازمیخونه، ازقبل ازگذاشتن این چیزها سوالهاش رو میره می پرسه

اونی که گذاشته بهتره که ترک نماز نکنه به خاطر گذاشتن اینها

شاید اون حاج آقا منظورش این بوده