2777
2789
عنوان

دخترم دهنش آفت زده هیچی نمیخوره😫😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 24 پست
من از داروخانه یه چیزی گرفتم داخل یه سرنگ بود رنگ صورتی اسمش یادم نیست فقط کافیه بیست ثانیه بزاری رو ...

نداری قابش رو؟

تغییر کردن در زندگی همانند هم زدن غذا در اشپزیست! انسانی که تغییر نکند. ته میگیرد . تلخ میشود. و میسوزد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره 

عزیزم اون آفت نیس جانم اون ویروس دست و دهان .بهش دست نزن هیچ دارویی لازم نیس خودش دورشو باید طی کنه تاخوب شه مواظب باش تب نکنه فقط استامنیفون خونه داشته باش ی هفته تا ده روزه خوب میشه هیچی نزن ب هیچ عنوان .بعدشم واگیره پیش بچه های دیگه نبر

عزیزم اون آفت نیس جانم اون ویروس دست و دهان .بهش دست نزن هیچ دارویی لازم نیس خودش دورشو باید طی کنه ...

وای 

اگه اونجوری بود که دختر دیگمم میگرفت اما نگرفته الان پنج روزه

تغییر کردن در زندگی همانند هم زدن غذا در اشپزیست! انسانی که تغییر نکند. ته میگیرد . تلخ میشود. و میسوزد.
وای  اگه اونجوری بود که دختر دیگمم میگرفت اما نگرفته الان پنج روزه

ممکنه تا ده روز دیگه خودشو نشون بده  بعد ازطریق دست زدن ب جوشها و بوس کردن انتقال پیدا میکنه از راه تنفس بیشتر انتقال پیدا میکنه اصلا خطرناک نیس دوروز اول تب شدید نکرد؟

ممکنه تا ده روز دیگه خودشو نشون بده  بعد ازطریق دست زدن ب جوشها و بوس کردن انتقال پیدا میکنه از ...

تب داشت اما شدید نه

تب داشت اما شدید نه

عزیز این آفت نیس ب هیچ عنوان چیزی نزن ممکنه خارش شدیدم بگیره نگران نباش خوب میشه چندروز دیگه حتی جاشون هم نمیمونه اگه دست نزنی .احتمالا اون دخترتم بگیره اگه بزرگتر باشه ممکنه اصلا نگسره یاخیلی خفیف بگیره