چیکار کنم الان از دکتر اوردم کف دست و پاشم آفته. هیچی نداد دکتر واسه زبونش و لثه ش . فقط چرک خشک کن و یه پماد واسه بدنش و یه شربت . چی بدم غذا بهش چیکار کنم بچه اب شده اصلا
4 سالشه
تغییر کردن در زندگی همانند هم زدن غذا در اشپزیست! انسانی که تغییر نکند. ته میگیرد . تلخ میشود. و میسوزد.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم اون آفت نیس جانم اون ویروس دست و دهان .بهش دست نزن هیچ دارویی لازم نیس خودش دورشو باید طی کنه تاخوب شه مواظب باش تب نکنه فقط استامنیفون خونه داشته باش ی هفته تا ده روزه خوب میشه هیچی نزن ب هیچ عنوان .بعدشم واگیره پیش بچه های دیگه نبر
وای اگه اونجوری بود که دختر دیگمم میگرفت اما نگرفته الان پنج روزه
ممکنه تا ده روز دیگه خودشو نشون بده بعد ازطریق دست زدن ب جوشها و بوس کردن انتقال پیدا میکنه از راه تنفس بیشتر انتقال پیدا میکنه اصلا خطرناک نیس دوروز اول تب شدید نکرد؟