2777
2789
عنوان

نمیخواهم برم عروسی خواهرشوهر😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1868 بازدید | 74 پست
اگه میخواهی جنگ جهانی راه بیندازی نرو😄😄 منم عروسی خواهر شوهرم خوش نگذشت اون موقع همش به مامانم چ ...

منم برنامم همینه

برم و بشبنم یه گوشه مثل خودشون😃

اگرم چیزی گفتن میگم چیزی که عوض داره گله نداره😃

تازه همه میوه هارو میخورم😋😋😋

تو بارداری میوه میچسبه😅

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پست تو نخوندم استارتر ولی باتوجه به تیترت میگم اختلافت سرهرچی باشه باهاشون ،بعد زیاد زیادش چندسال حل میشه فراموش میشه ولی این کینه که عروسیشون نرفتی تااخرعمرفراموش نمیشه

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

منم عید سال قبل عروسی خواهرشوهرم بود رفتم که کاش نمیرفتم! انقد که بی ادبی و بی احترامی کردن به مهمونا و به من و مامانم..... الانم قسم خوردم پیش شوهرم که اگه دوباره مجلسی از خانواده ت باشه من نمیام خودت خواستی برو!
حالت عادی خوبن ها ولی مراسمی که میشه انقد جوگیر میشن فک میکنن خیلی خاص شدن سلام کردن یادشون میره!
حالا چند وقت دیگهعروسی داداشمه نمیخوام دعوتشون کنم فقط مادرشوهرم رو دعوت میکنم ولی شوهرم ناراحته میگه خواهرامو دعوت کنی!

حالا شمام یه بهانه جور کن نمیخوای بری نرو... مثلا بگو مریضم و فلان و یهو سفر پیش اومد و ...!

خداجون بابت تمام داشته ها و نداشته ها شکر اما خدا جون یه نی نی رو لطفا به همه مامانای منتظر بده ... آمیـــــــــــــــــــــــــــــــن *
اره چراخوب نباشم.جاریم براعروسی برادرشوهرش نیومدولی اون شوهرشم پایه بودباهم نرفتن

اون بي شعوره

شماهم ميخواي بيشعور باشي؟

❤️🌈💚🌈💛🌈💜🌈💙🌈🧡🌈💖🌈❤️🌈💜🌈💖🌈‏گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ ‏بيا قسمت كنيم دردی كه داری ‏بيا قسمت كنيم، بيشش به من ده  ‏كه تو کوچک دلی، طاقت نداری🌈💓🌈💝🌈💞🌈🌈💔🌈💘🌈❤️🥺🥰😊🤗 ‏⁧ 
از لباسای قبلیت بپوش، خودتم آرایش کن و خوشگل برو، اینجوری بهش میفهمونی که برات مهم نبوده و خودت و ب ...

دقیقا این کارو خواهرشوهرام توی عروسی ما کردن🤨

تازه خودشون بهم گفتن لباسامون قرضی بود با اینکا مشکل مالی انچنانی نداشتن مگه ادم برای عروسی داداشش خرج نمیکنه برای خودش؟

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
منم برنامم همینه برم و بشبنم یه گوشه مثل خودشون😃 اگرم چیزی گفتن میگم چیزی که عوض داره گله نداره😃 ...

من برای عروسی خواهر شوهرم یه آرایشگاه معروف رفتم شینیون و آرایش و لباس خیلی خوشگل پوشیدم

خدایی همشون کف کرده بودن

وای پیش مامانم نشستم زیاد وسط نیومدم

خانواده شوهرم خیلی گنددماغ ونچسبن اصلن خوش نمیگزره میدونم .بعدشم شوهرم اصلن هیچ دخالتی نمیکنه حتی به ...

بعد تو موقعيت مشابه شماهم نميتوني حرفي بزني

❤️🌈💚🌈💛🌈💜🌈💙🌈🧡🌈💖🌈❤️🌈💜🌈💖🌈‏گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ ‏بيا قسمت كنيم دردی كه داری ‏بيا قسمت كنيم، بيشش به من ده  ‏كه تو کوچک دلی، طاقت نداری🌈💓🌈💝🌈💞🌈🌈💔🌈💘🌈❤️🥺🥰😊🤗 ‏⁧ 
آفرین نکته ظریفی بود👌

😎😅🌈❤️