2777
2789
عنوان

نمیخواهم برم عروسی خواهرشوهر😑

1868 بازدید | 74 پست

اولش بگم ک میخوادباپسرعموی شوهرم ازدواج کنه وهمسایه ام حالاخواهرشوهرعیدنوروزجشن عقدش بودبراجشن میزنذاشته بودن جاکم بودموقع رقص عروس به همه گفتن بشینیدزمین ولی فامیلای عروس همه سرپابودن پیشش منم واساده بودم که خواهرشوهربزرگ وهمه کارم اومدجلوهمه بهم گفت بشین دیگه😑چندوقت قبلم عروسی دخترخواهرشوهرم بودتوعروسیش خواهرشوهرشوفرستاده بودبهم میگفت ارم عکس گرفتی من داشتم ازخودم عکس میگرفتم خواهرشوهرش دیدعکسی نیست بعدم این به شوهرش گفت زنگ زدبه شوهرم که زنت عکسهاروپاک کنه 😑حالابراعیداومدن خونمون واینهامنم به روی خودم نیوردم اصلن فقط به مادرشوهرش گفتم که من خیلی ناراحت شدم براشون کادوهم نیوردم حالاهمه اینهابکناردستمون هم خالیه براخریدعروسی وارایشگاه همین طوری هم که نمیشه رفت .مامانم وخواهرم اینهامیگن عروسیشون تالارشون دوره نمیرن منم بهم خوش نمیگزره اینهانباشن عروسیشون هم جداست مختلط نیست .نظرتون چیه😑

مجبوری مجبور

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون مادر و خواهرت نمیان شما هم نمیخوای بری؟ شوهرت این وسط نقش دیوار رو داره؟

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

من بودم اینکارو نمیکردم

بنظرم دلایلتون برا نرفتن بچگانس

برا خیلیا ممکنه پیش بیاد

بعدم عروسی خواهرشوهرشما چون مامانت اینا نمیان شماهم دوس نداری؟ اونا خیلی فرق دارن باشما

خانه ات را باد برد..توهنوزم نگران وزش باد در موی منی؟؟؟

همسرت که بالاخره هدیه رو میده خودتم ی لباس خوشگل بپوش و خودتم آرایش کن و مرتب برو بیخیال این حرفها نزار برای بعد حرف و حدیث پیش بیاد

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

با پسر عموي شوهرت ازدواج نميكنه

چرا سختش ميكني با پسر عموش داره ازدواج ميكنه

❤️🌈💚🌈💛🌈💜🌈💙🌈🧡🌈💖🌈❤️🌈💜🌈💖🌈‏گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ ‏بيا قسمت كنيم دردی كه داری ‏بيا قسمت كنيم، بيشش به من ده  ‏كه تو کوچک دلی، طاقت نداری🌈💓🌈💝🌈💞🌈🌈💔🌈💘🌈❤️🥺🥰😊🤗 ‏⁧