2777
2789
عنوان

نمیخواهم برم عروسی خواهرشوهر😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1868 بازدید | 74 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگع بده😑

بد نیس ولی خاهرشوهرتم جز خانوادت محسوب میشه 

حالا بچگی کرده که شک ندارم از بی عقلیش این کارو کرده 

حالا خوبه مثلن عروسی خاهر خودت باشه شوارت بگه نمیام چون خاهرت بهم بی احترامی کرده 

حالا اگه اینجور بود میگفتی بحدا چیزی نگفته این زیاد نازک نارنجیه .عزیزم به نظرم بری خیلی خیلی بهتره 

مطمعن باش شوهرتم خوشحال میشه 

ولی اگه برعکس عمل کنی بلاخره شوهرت ی جایی از کوره در میره خالیش میکنه سرت 😒

کاش هیچ آرزویی آرزو نمونه 😔
دقیقا این کارو خواهرشوهرام توی عروسی ما کردن🤨 تازه خودشون بهم گفتن لباسامون قرضی بود با اینکا مشکل ...

ببخشید حتما باید لباس بخرن چی شد حالا قرض گرفتن ....حتما باید پیشتون بگن مشکل مالی دارن شاید پول برای یه کار دیگه میخوان خرج کنن ....من اگه لباس در حد نو باشه حاضر م چند بار تو عروسی های مختلف بپوشم ...زیاد سخت نگیرید و تو زندگی دنبال حاشیه نباشید ....به هم احترام بذارید...

استارتر دلم بهت سوخت احساس میکنم غریب گیرت اوردن هی بهت سر چیزای بیخود گیر میدن،عروسی هم برو ولی زیاد نچسب بهشون بزار هر غلطی دوست دارن انجام بدن😒

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی❤
ببخشید حتما باید لباس بخرن چی شد حالا قرض گرفتن ....حتما باید پیشتون بگن مشکل مالی دارن شاید پول برا ...

عزیزم هرکس احترام بذاره احترام میبینه

شما خبر نداری از چیزی قضاوت نکن

پول نداره شعورم نداره؟!

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812

چقدر ني ني سايت عجيب غريبه

شاخ دارم در ميارم

عروسي نري جون مامانت نيست؟؟؟

عروسي خواهر شوهرته هااااااااا مامانت چي كارست اين وسط 

خوب نباشن مشكلش چيه

يكشنبه و جمعه نداره 

خوب اون روز تالارشون

اره چراخوب نباشم.جاریم براعروسی برادرشوهرش نیومدولی اون شوهرشم پایه بودباهم نرفتن

اگه خواستی نری خودت رو بد نکن.اینکه دستتون تنگه رو بهانه کن و بگو نتونستم لباس بگیرم گرون بود

میشه برای شفا طفل معصومی که مادرش جز خدا،امیدی نداره؛یه حمد شفا بخونین و این کوچولو رو دعا کنین.شاید با نفس های گرمتون خدا به این کوچولو رحم کرد
عزیزم هرکس احترام بذاره احترام میبینه شما خبر نداری از چیزی قضاوت نکن پول نداره شعورم نداره؟!

چه ربطی به شعور داره ....خب عروسی اومد دیگه چه توقع داشتین ....حالا لباسش قرضی بود به شما که توهین نکرد که...خب یه لباس زیاد شیک نموشید چرا به شما برخورد ....اگه زشت و بدقیافه باشه و ارایش نکرده تو عروسی شما شما ناراحت میشی فامیلا میگن به  اون میگن چرا ارایش نکرد به شما چه ربطی داره...

خب برو بشين يه گوشه و تماسا كن بيا 

چقدر سخت ميگيري 

نرو وسط برقص و باكسيم همصحبت نشو والا من همه عروسي هاي فاميل شوهرم تنها بودم 😕

خوشبخت کسی نیست که مشکل ندارد بلکه کسی است که بامشکلاتش مشکلی ندارد
دقیقن عین خانواده گنددماغ شوهرم

سخت نگیر.برو عروسی بهت خوش بگذره.من جای تو بودم فوضولیم اجازه نمیداد نرم.برو ببین چه لباسی گرفته چه تدارکاتی دیدن.بعدا"تعریف کردن بقیه حسرت نخوری که کاش منم میرفتم میدیدم

میشه برای شفا طفل معصومی که مادرش جز خدا،امیدی نداره؛یه حمد شفا بخونین و این کوچولو رو دعا کنین.شاید با نفس های گرمتون خدا به این کوچولو رحم کرد
اخه اصلن این کارمن به چشم شوهرم نمیاداصلن بهم نمیگه عروسی فلان روزه چرانمیری خریدواینهامیگمش نمیرم م ...

اون بگه ولی مطمئن باش اگه نری شوهرت کوچبپیک میشه و خودت هم به عنوان یک زن داداش بدجنس و حسود شناسایی میشی

خدایا ازت ممنونم که بهترین شوهر دنیا رو نصیبم کردی   
چه ربطی به شعور داره ....خب عروسی اومد دیگه چه توقع داشتین ....حالا لباسش قرضی بود به شما که توهین ن ...

عزیزم یه چیزی میگی

آدم عروسی داداشش اینطوری میاد؟😐

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812

وای حالم بهم میخوره از خانواده شوهر منم حال نمیکنم عروسیاشون حالا خدایی بی احترامی یا بی اعتنایی نمیکنن ولی خوش نمیگذره ولی من جای تو بودم میرفتم  ...

قشنگ به خودت برس برو آرایشگاه هنوز 4روز دیگس 

اینطوری زبونشون کوتاهه