2777
2789
عنوان

باردارای مهربون تروخدا کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 61 پست
خدا نکنه عزیزم به نینیت فکر کن که ایشالا به سلامتی بغلش میکنی، اگر میتونی از خونه برو بیرون با دوستا ...

عزیزی مهربون ❤

دختر مهربون من  بهترین هدیه خدا😍😘خداروشکر که منو لایق مامان بودنت دونستی💃دوستان لطفا دعا کنید مادر خوبی باشم براش🙏🌹
منم کسیو نداشتم.هفته ای یه باز یکیو بزور پیدا میکردم ظرفای یه هفتمونو بشوره.البته چون غذا نمیزاشتم&n ...

انشاالله بهتر بشی عزیزدلم ❤❤❤❤

دختر مهربون من  بهترین هدیه خدا😍😘خداروشکر که منو لایق مامان بودنت دونستی💃دوستان لطفا دعا کنید مادر خوبی باشم براش🙏🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر منم دوهفته جلوتر از منه اونم میگه هر روز دوتا بستنی میوه ای میخورم حالم بهتر مبشه اتفاقا من ال ...

من قبلا شیرینی میتونستم بخورم الان اذیتم میکنه حس میکنم گرمه چیزای ترش و بستنی های میوه ای میتونم بخورم الانم دلم عدس پلو و ترشی میخواد 😢کار به شکمم بخوره😂😂

منم کسیو نداشتم.هفته ای یه باز یکیو بزور پیدا میکردم ظرفای یه هفتمونو بشوره.البته چون غذا نمیزاشتم&n ...

من خواهرم خودش بارداره و مادرمم راهش دوره و خودش پرتو درمانی میشد نمیخام بهشون زحمت بدم همش میگم کارامو کردم  کاری ندارم  که اون بیچاره ها ناراحت نشن ی وقتا که بهترم کم کم کارامو میکنم

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  
من خواهرم خودش بارداره و مادرمم راهش دوره و خودش پرتو درمانی میشد نمیخام بهشون زحمت بدم همش میگم کار ...

دقیقا منم به مامانم همینو میگم چون خودش ناخوش احواله ولی از خدامه یکی برا عدس پلو بیاره الان😂

من قبلا شیرینی میتونستم بخورم الان اذیتم میکنه حس میکنم گرمه چیزای ترش و بستنی های میوه ای میتونم بخ ...

هر چی میلت میکشه بخور عدس پلو که خیلی خوبه اهن داره 

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  
هر چی میلت میکشه بخور عدس پلو که خیلی خوبه اهن داره 

اخه با افتادن بعدش چه کنم😄 البته خدایی الان که فکر میکنم عدس پلو با ترشی میخورم زیاد اذیت نمیشم ولی کلا این تهوع ولم نمیکنه منتظره یه چی بخورم بیاد سراغم

دقیقا منم به مامانم همینو میگم چون خودش ناخوش احواله ولی از خدامه یکی برا عدس پلو بیاره الان😂

اخی عزیزم کاشکی نزدیک بودی درست میکردم برات میووردم  من تو نزدیکامون هر کس که بارداره دعوت میکردم میگفتم هر چی هوس کردی برات درست کنم برای خواهر شوهرمم چند بار غذا درست کردم برم ولی خانواده شوهرم چون زمان بارداری حالت تهوع ندارن سر یارداری قبلیم بهم میگفتن هر چی دوست داری درست کن بخور همه چی که تو خونت هست  به خاطر همین الان اصلا نمیخام بگم که حالم خوب نیست یعنی اهمیت نمیدن بازم مامانم طفلی به ما میگه هر چی هوس کردید بگید براتون درست کنم

اخه با افتادن بعدش چه کنم😄 البته خدایی الان که فکر میکنم عدس پلو با ترشی میخورم زیاد اذیت نمیشم ولی ...

من سردی بخورم حالم بدتره مثلا اگر عدس پلو بخورم چون سردیه بعدش عرق نعنا نبات میخورم ولی زنجبیل با اب جوش یا چای بخور خیلی تهوع رو کم میکنه البته من از بوش خیلی بدم میاد

اخی عزیزم کاشکی نزدیک بودی درست میکردم برات میووردم  من تو نزدیکامون هر کس که بارداره دعوت میکر ...

ای جانم قربونت مهربون شوخی میکنم

من سردی بخورم حالم بدتره مثلا اگر عدس پلو بخورم چون سردیه بعدش عرق نعنا نبات میخورم ولی زنجبیل با اب ...

تو طبعت سرد شده من گرم وای وای یعنی آتش فشانم😂 

تو طبعت سرد شده من گرم وای وای یعنی آتش فشانم😂 

من سر بارداری قبلیم جیگرم اتیش میگرفت توی دستکش لاتکس یخ میریختم میزاشتم روی شکمم ، البته ماههای اخر بود الان نمیدونم اونجوری میشم یا نه ، چون بچمم پسره الان طبع پسرهم گرمه الانم بدنم داغه ولی زود سردیم میکنه

من سر بارداری قبلیم جیگرم اتیش میگرفت توی دستکش لاتکس یخ میریختم میزاشتم روی شکمم ، البته ماههای اخر ...

خوبه سرد باشی تو این گرما کولر خدادادی داری 😂ای جانم باورت میشه من از اول عمرم تا الان سرمایی بودم حالا این وروجک ریخته به هم جونمو

من سر بارداری قبلیم جیگرم اتیش میگرفت توی دستکش لاتکس یخ میریختم میزاشتم روی شکمم ، البته ماههای اخر ...

عزیزم چند هفته هستی 

خوبه سرد باشی تو این گرما کولر خدادادی داری 😂ای جانم باورت میشه من از اول عمرم تا الان سرمایی بودم ...

گرمم که میشه اتیش میگیرم تازه کولرم روشنه ، ولی نمیدونم حالم چه جوریه ، شما هم ایشالا بهتر باشی عزیزم